0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: По някоя думичка и за моята графика :)
« Отговор #60 -: Януари 25, 2011, 12:01:41 pm »
Момичета както писах и в общата темичка от 3-4 дни се чувствам мнг уморена  :balk_144: , отпаднало ми е,спи ми се  :balk_126:, снощи в 20:30 едва гледах,а сутрин се събуждам към 5-6 часа уж съм се наспала и пак продължавам да спя.На работа не е толкова натоварено(било е мнг по-зле)да кажа че се изморявам толкова.А като гледам и  :balk_138: Т се покачва.
Какво ще кажете? :ask:

Но да си кажа не смея да се надявам твърде,защото след разочарованието после ми е доста трудно.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #61 -: Януари 25, 2011, 12:07:24 pm »
sismondi, графиката ти изглежда много добре! Стискам палци :wink:!
« Отговор #62 -: Януари 25, 2011, 12:45:45 pm »
Мерси Гери  :hug2:
*
« Отговор #63 -: Януари 25, 2011, 13:35:25 pm »
ами дано цялото това спане и уморяване е от :bfp: който ще се появи след няколко дни :)

*
« Отговор #64 -: Януари 26, 2011, 13:17:17 pm »
Браво,миличка,само така те искам.Зарадвай ни с едно :bfp:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #65 -: Януари 26, 2011, 13:43:53 pm »
Ха дано.Ама на фона на предните дни сънливост,снощи си легнах към 22:30 и като се събудих в 1:30 та до 5 и нещо не можах да мигна.Не знам какво става!За това не знам и днес Т колко е реална.
« Отговор #66 -: Януари 29, 2011, 09:52:21 am »
Момичета много ви моля да ми кажете някой има ли идея защо пада Т? :ask: :ask: :ask:
*

• 1357
« Отговор #67 -: Януари 29, 2011, 10:16:49 am »
sismondi, Т може малко да е спаднала, но това в сравнение с предходните дни. Иначе си е висока, спокойно! 37.00 си е чудесна температурка :wink: Стискам палци да си остане такава дъъъъълго време!!!
*
« Отговор #68 -: Януари 29, 2011, 10:18:42 am »
'Пада' е силно казано за момента - все пак е 37°C!

Sismondi, не се вманиачавай във всяка десета и най-малко неразположение, което чувстваш в ежедневието: отпадналост, умора, сънливост - са нормални за всички през зимните месеци и не са критерий за бременност през няма и седмица след предполагаемата овулация.

Изчакай още няколко дни в следене на Т, за момента не би могло да се каже, че има тенденция на понижаване или нередност. А и високата Т през ЛФ може да предразполага, но не гарантира бременност. И макар и рядко - възможно е и обратното  :wink:

Пожелавам здраве, късмет и повечко търпение+спокойствие  :)
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #69 -: Февруари 20, 2011, 17:08:33 pm »
Оххххххх тази Т направо не знам.Вие какво ще кажете?
*

• 1357
« Отговор #70 -: Февруари 20, 2011, 17:31:03 pm »
Направо си е супер Т! Какво те притеснява? Такава хубава разлика в двете фази имаш само :wink: Стискам ти палци!
« Отговор #71 -: Февруари 20, 2011, 18:04:40 pm »
Много хубава графика, стискам палци да се е получило  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #72 -: Февруари 20, 2011, 21:02:08 pm »
Здравей и от мен. В последно враме доста графики разгледах твоята е много добра, само не мисли постояно Пожелавам ти малка светлинка
Красиfile:///
*
« Отговор #73 -: Февруари 21, 2011, 13:27:38 pm »
С тази графика,направо си ударила в десятката!Супер миличка!Ще те наблюдавам и ще ти стискам палци.
Аз все още немога да вляза влезя в график с тез мои смени.През ден съм ноща смяна.Голяма грешка направих с таз моя нова работа.И все пак скоро ще се включа и аз.
УСПЕХ И ДА НИ ЗАРАДВАШ!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Отговор #74 -: Февруари 21, 2011, 20:13:56 pm »
Много добре се движи графиката ти,миличка,стискам ти палци!!!
[/url]
« Отговор #75 -: Февруари 21, 2011, 20:31:17 pm »
Много добре се движи графиката ти,миличка,стискам ти палци!!!

osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #76 -: Февруари 22, 2011, 09:24:09 am »
Имам чувството,че този термометър повече от 37,2 няма да покаже.Какво е туй нещо незнам.
*
« Отговор #77 -: Февруари 22, 2011, 10:07:25 am »
Ако вдигне ще покаже не се притеснявай и аз като теб бях като ми закова на 37 и вече мислех че имам проблем с термометъра , ама явно не е.Бъди търпелива и скоро може пък да ни зарадваш с  :bfp:
« Отговор #78 -: Февруари 22, 2011, 21:20:23 pm »
Днес вече много ме боли кръста и ниско долу от двете страни и то така като да ми идва,а още е прекалено рано.Имам си го и напрежението в гърдите от вчера,но днес вече по осезателно.Дано да е за добро :balk_81:
*
« Отговор #79 -: Февруари 23, 2011, 13:45:57 pm »
Днес вече много ме боли кръста и ниско долу от двете страни и то така като да ми идва,а още е прекалено рано.Имам си го и напрежението в гърдите от вчера,но днес вече по осезателно.Дано да е за добро :balk_81:
А дано - графиката ти върви мноого добре  :crossfingers: :crossfingers: