0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: По някоя думичка и за моята графика :)
« Отговор #320 -: Февруари 07, 2012, 17:37:56 pm »
 Сиска,успех сладка :balk_103:. Дано  вече да сте две в едно preggo и да не ти се налага да правиш продухване. Стискам силно  :crossfingers:да се е получило при теб. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #321 -: Февруари 08, 2012, 13:55:10 pm »
наистина ти пожелавам да имате положителен резултат,но ако ли не-не се притеснявай за персофлацията(продухване)....не е по-болезненна от една кола-маска  :oops:
Знам го от  личен опит....два пъти имах "удоволствието"
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #322 -: Февруари 11, 2012, 16:46:38 pm »
Здравейте с днешна дата.
В сряда ходих в Майчин Дом-София и след консултация с доц.Милко Сираков решихме да ми направят лапароскопия.Той каза,че това е единственото нещо което не съм направила до сега.Хормоните ми са в час,и въпреки цветната снимка каза,че след лапарото вече ще е сигурен дали наистина дясната тръба не е проходима.Обясни ми,че може да съм направила спазъм и това да е причина да не е преминало контрастно вещество в дясно.И така ме искат на 20.02. в 8:30 в болницата с изследванията-тези които аз имам и отделно тези дето те ми казаха да направя.
Няма да правя продухване.
Ами това е най-новото.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #323 -: Февруари 15, 2012, 20:38:29 pm »
Миличка колко добре знам какво ти е в момента на душицата! Аз чаках да ми дойде цикъла след ЦС на която излезе, че едничката ми тръба има и тя проблем, за да се обада на доки да ми каже в кой ден ще направиме лапароскопията.....какво стана, как стана не знам, дали се продуха тръбата или нещо друго.....като си гледах и Т, реших да направя тест и ............изненада! Колко се молих да стане това чудо и да се оттърва от операцията............ дано същото това чудо ти се случи и на тебе в най-скоро време!
« Отговор #324 -: Февруари 20, 2012, 16:07:11 pm »
Днес май ти е лапароскопията?Сис,пожелавам ти всичко което Док види да е добре и да не те ремонтира много,много!!!И дано да се въстановиш толкова бързо колкото аз....другото е Божа работа!
Мисля си за теб...
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #325 -: Февруари 20, 2012, 16:47:38 pm »
И аз с еприсъеднявам към стиснатите палчета на морско момиче ,Дано само хубави новини ни донесеш и бързо възтановяване мила .
*
« Отговор #326 -: Февруари 20, 2012, 17:25:16 pm »
И аз си мисля за теб Сиси и много ,много те обичам!!
Пресъйдинявам се към момичетата всички да е минало успашно,да се възтановиш бързо и скоро да ни зарадваш с едно положипелно тесче!!
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #327 -: Февруари 20, 2012, 18:13:35 pm »
мила   кьсмет  и те  о4акваме  с  добри новини :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #328 -: Февруари 20, 2012, 20:36:22 pm »
Много  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
А ние сме тук и те чакаме с добри новини. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #329 -: Февруари 21, 2012, 10:17:22 am »
Много много успех и стиснати палчета и от мен мила  :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #330 -: Февруари 21, 2012, 10:22:57 am »
 Хайде Сиска,много време те оставихме на мира ,но стига толкова :balk_77:. Сега си отново в сентъра на вниманието и чакаме с нетърпение да ни зарадваш  :bfp1:вече,сладка. Много цунки и късмет :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck: .
*
« Отговор #331 -: Февруари 22, 2012, 09:00:03 am »
Сиси,хайде мила ела си при нас! :bighug:
« Отговор #332 -: Февруари 22, 2012, 09:48:20 am »
 Много късме Сис :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:.
« Отговор #333 -: Февруари 26, 2012, 12:36:40 pm »
Ох, миличките ми те  :bighug: :bighug: :bighug:
Ето ме сладките ми!От снощи вече съм си в къщи при леглото и мъжа!
Лапароскопията мина успишно!Док каза,че и двете тръби са проходими,яйчниците са ОК, матката също.
Явно при цветната снимка контрастното вещество не е вкарано под необходимото налягане и затова не е стигнала в дясно.Вчера ми махнаха 2-та конеца.Имам две дупки - при пъпа и другата по надолу под нея,пак в средата.
Док каза сега да пробваме така до началото на лятото и ако не стане,вече ще направим Посткоитален тест.
Сега ще си починам 1 мес. в къщи.
И да ви почерпя за прекрасните новини!

Благодаря ви, че ви има момичета.
 :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #334 -: Февруари 26, 2012, 13:02:23 pm »
Браво,много много се радвам за хубавите новини  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #335 -: Февруари 26, 2012, 14:11:48 pm »
Браво,това наистина е супер новина.Благодаря за почерпката и наздраве.
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #336 -: Февруари 26, 2012, 14:17:15 pm »
Радвам се за теб миличка.Казах ли ти аз ,че всичко е от неправилното подаване на контрастното в-во.Дано пък сега да се наредят нещата от самосебе си  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #337 -: Февруари 26, 2012, 17:02:56 pm »
 Сиска,страшно много се радвам за теб миличка :balk_46:.Ето това е. Сега само спокойно и всичко ще се нареди както го пише в книгите :balk_103:. Сега си почини , после затискаш милото и още първият месец да ни се похвалиш с :bfp:. Цунки слънце и бързо възстановяване :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:.
*
« Отговор #338 -: Февруари 26, 2012, 18:43:14 pm »
браво мила  4удни  новини,сега си по4ини и  след това  ни се похвали  с две ярко 4ервени 4ерти4ки :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #339 -: Февруари 27, 2012, 09:45:32 am »
Сиси,много хубави новини мила!!Много се зарадвах за теб и съм сигурна ,че скоро ще сбъднеш мечтата си :babyflips:

:balk_21: :balk_21: :balk_21: