0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: По някоя думичка и за моята графика :)
« Отговор #280 -: Октомври 29, 2011, 14:15:09 pm »
 :( съжалявам миличка,не знам какво да кажа..

*
« Отговор #281 -: Октомври 29, 2011, 14:27:52 pm »
 :hug2:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #282 -: Октомври 29, 2011, 18:09:05 pm »
 Сискаааа,разбирам те напълно сладуранке :bighug:. Всички сме в това положение за съжаление. Аз самата много често си мисля точно за това как има жени ,които си забременяват едва ли не когато си поискат ,и което е по-лошото че много такива си изоставят дечицата без изобщо да ги интересува. Била съм свидетел на такъв случай и направо нямам думи. Но както и да е. Това е Божа работа. Когато Той реши ,тогава ще ни даде и на нас рожбички. Пожелавам ти от все сърце при теб да се случи още този месец миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :balk_21:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #283 -: Октомври 30, 2011, 09:22:50 am »
Има много несправедливости на този свят! Но и има време за всичко! На всеки ония отгоре ще си му прати заслуженото когато си му дойде времето! Остава само да работим по въпроса и да чакаме да се смили и над нас!
« Отговор #284 -: Октомври 30, 2011, 09:52:21 am »
Сиска, шарен живот! Едни искат, ама нямат, други не искат - ама имат, трети - искат и имат, четвърти - не искат и нямат! Дано скоро и ние станем от тези, които искат и имат! И да благодарим на Бога, че не сме от онези, които не искат - ама имат!  :wink: Всичко с времето си! Сигурна съм, че скоро и ние ще бъдем обременени със сладката съдба на желанието! И ще бъдем от щастливките, които искат и имат! Защото само тези, които искат и имат - са щастливки! Повечето просто не осъзнават и не желаят да поемат отговорност! Лично аз благодаря на Бога, че сега съм в графата - "Искам, ама нямам" и се надявам да се преместя в графата "Искам и бях благословена с Чудото" - защото това е осъзнаването и оценяването  на щастието да бъдеш майка, да бъдеш благословенна! Дай Боже, скоро всички да ни посети Чудото!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #285 -: Октомври 31, 2011, 21:58:57 pm »
Хей Сис приготвяй се за   :pleasantry: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #286 -: Ноември 02, 2011, 23:03:19 pm »
Много съжалявам мила , всички знаеме как се чувстваш , защото всички минаваме през този малък ад всеки цикъл, но силно вярвам че всичко това ще ни се възнагради един ден с най сладките и здрави бебчета , който толкова силно искаме , че ще са най щастливите и обичани деца. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #287 -: Ноември 04, 2011, 21:29:44 pm »
Сиси,как си мила?Какви ги вършиш!Липсваи ни!!? :balk_159: :balk_21:
« Отговор #288 -: Ноември 05, 2011, 10:59:25 am »
Оххххх Тити какво да ти кажа  :ask:!Аз самата не се разбирам вече.
От както си казах "Край-когато стане-ще стане" вече и желание за  :heartbeat: нямям даже!Преди само тава ми беше в главата,а сега се моля дано мойто момче да е изморен и да не иска!Сама не мога да се позная!
И ти ми липсваш мила!
*
« Отговор #289 -: Ноември 06, 2011, 14:09:13 pm »
Горе глата мила никакво отказване. :bighug: :bighug:
« Отговор #290 -: Ноември 06, 2011, 19:21:57 pm »
 Ей Сиска,кави ги говориш миличка :balk_77:. Я се захващай за работа и никакви такива, как ще  имаш бебче като не работите по въпроса :bed:. Ами като не става така,започвай пак  с графиките. Няма как слънчице. Много те гушкам и кураж сладка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
*
« Отговор #291 -: Ноември 20, 2011, 19:17:04 pm »
СИСИ,КАК СИ?Липсваш ми :(

:balk_21:
« Отговор #292 -: Ноември 20, 2011, 19:22:08 pm »
 Така е Сис.Забрави ни напълно ,миличка :ask:. Надявам се да си добре и когато имаш време да драснеш някой ред :balk_122:. Цунки :balk_21: :bighug:
« Отговор #293 -: Ноември 21, 2011, 11:42:09 am »
Сиска,каде се загуби ,бе меченце?
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #294 -: Ноември 22, 2011, 19:37:42 pm »
Здравейте милички!
Тук съм.
Марго не съм ви забравила.Просто си дадох почивка от бебеправене и искам да ви кажа,че се чувствам супер.Както виждате и  :heartbeat: съм спряла.Просто си почивам от мисли-кога е Ову,кога трябва да  :heartbeat: , дали е станало,ще ми дойде ли.Чесно казано се чувствам идеално.
Да не си помислите че съм се отказал! Не съм!
Но просто си почивам.
От време на време ви наглеждам и ви мисля.
Стискам ви палци и знайте че съм с вас!!!!!!
*
« Отговор #295 -: Ноември 23, 2011, 08:55:49 am »
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
« Отговор #296 -: Ноември 23, 2011, 09:42:46 am »
завиждам ти,че умееш да си дадеш почивка,аз май съм в маниакалния си период. osi_9
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #297 -: Ноември 23, 2011, 10:22:16 am »
 :bighug: :crossfingers: :hug2: yahoo_17 :balk_104:
*
« Отговор #298 -: Ноември 24, 2011, 10:07:12 am »
Сис :) приятна почивка миличка  :D :bighug: :bighug:

*
« Отговор #299 -: Ноември 25, 2011, 15:22:39 pm »
Сиси дано тази почивка ви се отрази супер и като започнете усилена работа  ,веднага да се появят :bfp: :crossfingers: :bighug: