0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: По някоя думичка и за моята графика :)
« Отговор #180 -: Септември 25, 2011, 15:46:17 pm »
Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, щастие и много много късмет. А според мен най-желаният подарък вече е налице!  :happy_birthday_1:

*
« Отговор #181 -: Септември 25, 2011, 16:16:50 pm »
От два,три дни си мисля за твоят рожден ден ,дали няма да  го пропусна с тия неработни дни се обърках и не мога да хвана кой ден ,коя дата е  ,та-
 new_birthday-Честит рожден ден Сиска!!Желая ти много,ама много любов и щастие!Относно най-желаният подарък preggo,мисля ,че вече е на път :bfp:,така че пак ще трябва да почерпиш скоро време!Весело празненство!!
 :balk_12: :balk_14: :balk_9:Имам две приятелки-съучинички също рожденички днес!!

Цунки миличка!! :balk_21: ::cake::
« Отговор #182 -: Септември 25, 2011, 16:33:29 pm »
Честит рожден ден, мила  :balk_2::happy_birthday_1: :balk_16: От сърце ти желая да бъдеш много, много щастлива, успех във всичко, много любов и щастие и скоро малки крачета да топуркат около вас! Весел празник и наздраве   :balk_7: :balk_14:! :party:
« Отговор #183 -: Септември 26, 2011, 09:29:34 am »
Благодаря за искрените пожелания и дано всички до едно се сбъднат  :balk_46: :balk_81:
Благодаря ви че сте до мен!
« Отговор #184 -: Септември 26, 2011, 09:32:25 am »
Температурата и днес е супер! Браво!

*
« Отговор #185 -: Септември 26, 2011, 10:02:55 am »
Не знам за теб,но аз съм изключително нетърпелива :) Силно се надявам на 2 чертички...много ти стискам палци.
Кога ще правия тестче миличка :)?

« Отговор #186 -: Септември 26, 2011, 10:25:05 am »
СИС!!! Честит Рожден Ден на патерици! Пожелавам ти много любов, сбъднати мечти и една голяма надежда в която да вярваш! Пожелавам ти да получиш един хубав, наситен с две тлъсти черти тест и след него едно пухкаво бебенце! Целувки мила!
Краси

*
« Отговор #187 -: Септември 26, 2011, 13:18:25 pm »
От ден на ден графиката ти става като по учебник.Направо бременна графика-пу,пу да ни ти е уроки!! :crossfingers:
 :grouphug2:Хайде поне ти да успееш този месец мила ,че аз вече го изтървах!! :bighug:
*
« Отговор #188 -: Септември 26, 2011, 14:24:35 pm »
Честит рожден ден на патерици и от мен.
аз мисля, че най-желания подарък е вече налице :-)

« Отговор #189 -: Септември 26, 2011, 19:22:58 pm »
 Сиска,страхотна графика слънчицееее :balk_46:. И на мен ми прилича на "бременна".Дай Боже :crossfingers:. Много късмет :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
« Отговор #190 -: Септември 26, 2011, 20:50:12 pm »
Графиката започва да става трифазна  :D което е сигурен признак на  :bfp: :bfp:
Дано,дано....и аз вече нямам търпение,кога ще правим тестчето  :P
Стискам силно палци за едно  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #191 -: Септември 27, 2011, 00:48:48 am »
Охо скоро тук май ще има повод за честитене.  :)
« Отговор #192 -: Септември 27, 2011, 09:00:56 am »
Оххххх дано да сте прави милички мои!
За тестче като,че ли предпочитам да изчакам да закъснее и тогава.Разочарованиета от  :bfn: направо ме съсипва и за това искам да си го спестя!
На вас много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_21:
На мен днес ми е ден за  :hangdry: :dishes: :ironing:

"Сиска, страааашна графика! osi_9 Браво! Това се казва графика!  yahoo_33 Тихичко честито, Сиска!  flower Как устискваш да не направиш тестче? Дай съвет, че направо ще се побъркам, а си знам, от графиката ми, да не очаквам нищо. Но все пак надеждата умира последна и едвааа  не скачам за тестче. Ти как така не искаш?  ask "

Ами не знам точно какво да ти кажа rosefromstars .Чисто и просто предпочитам да чакам и да не се надявам твърде много огколкото да видя отрицателен тест!
« Последна редакция: Септември 27, 2011, 09:31:44 am от sismondi »
« Отговор #193 -: Септември 27, 2011, 09:14:25 am »
Сиска, страааашна графика! osi_9 Браво! Това се казва графика!  yahoo_33 Тихичко честито, Сиска!  :flower: Как устискваш да не направиш тестче? Дай съвет, че направо ще се побъркам, а си знам, от графиката ми, да не очаквам нищо. Но все пак надеждата умира последна и едвааа  не скачам за тестче. Ти как така не искаш?  :ask:
« Последна редакция: Септември 27, 2011, 09:18:45 am от rosefromstars »
« Отговор #194 -: Септември 27, 2011, 09:41:19 am »
Сис,  preggo :balk_127: :balk_46: :balk_21:
Нещата се очартават много добре! Постояно те следя да видя как е положението. Според мен си изчакай закъснението, до тогава ти пожелавам една огромна надежда.
Краси

« Отговор #195 -: Септември 27, 2011, 10:08:37 am »
Чудесна графика!!! Стискам палци и не се притеснявай, изчакай закъснението...то кавото е писано ще стане.  :D Успех!
*
« Отговор #196 -: Септември 28, 2011, 10:29:52 am »
Сиска тук май не се очертава нищо друго освен  :bfp: :cloud9: preggo :stroller: :babyflips: :cheerleader:.Хайде да минават бързо дните и  да ни се похвалиш с хубавата новина.
*
« Отговор #197 -: Септември 28, 2011, 10:32:46 am »
Пу,пу ,чакам и аз добри новини слънце..
Късмет !Прекрасна графика !

« Отговор #198 -: Септември 28, 2011, 11:06:46 am »
Сиска,не мога да откъсна очи от графиката ти,чудя се дали да не взема да меря БТ....колкото повече чета толкова по-виновна се чувствам.
Стискам палчета за тебе....хайде да поведеш хорото
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #199 -: Септември 28, 2011, 11:09:43 am »
Перфектната графика!!! :crossfingers:

:balk_21: