Стискайте зъби, както всичко останало и честото боледуване е период и ще отмине. Повече търпение и здрави нерви, доколкото е възможно. От нас бързо оздравяване.
Аз утре съм на погребение, бабата на моя близка девойка почина от рак, милата е бременна в 6 месец и нямам думи да ви опиша колко и е трудно. Много се притеснявам, най-вече за нея.
Jam и аз много не съм разбирала какво чета, въпреки, че смея да твърдя бях от децата с добър успех. Ами как се помни тази история, разните му амеби и ларви по биология, сумати реки и чудесии по география. То и учебниците ни са едни учебници... Така де, пък сега когато си влязъх в мой води е съвсем различно. А информация от компютъра по трудно приемам, точно защото съм израстнала с книгите. И сега се усещам, че печатя и чета, уж заради очите.., но ми е сравнително по лесно на лист хартия. Колежката сравнява с нещо за да разбере и запомни, аз го правя поетапно, като схема. Да има логична последователност. Всеки човек е различен. А статистиките, зависи кой ги е правил и с каква цел..
С две думи, не им се връзвам много на статистиките. Както му е удобно и както по лесно възприема даден човек или дете, така ще си поднася информацията. И да и забраня компютъра и само книги да и вра под носа, насила няма да стане. Щом и е по лесно, пак в бъдеще този начин ще избере. А това че не разбира матеряла, едва ли има връзка с компютъра.
Поразсъждавах малко на "глас".