0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Декември дойде и заваляха чертички по две :))) /06.12-12.12/
« Отговор #20 -: Декември 07, 2010, 07:03:37 am »
Добро утро
Мария масата е перфектна, веднага сядам
Лек ден на всички
*
« Отговор #21 -: Декември 07, 2010, 07:23:21 am »
Добро утро и от мен! :D
Мария, благодаря за трапезата! :wink: Хмм, много е готино като станеш и всичко да ти е сервирано :wink: Сядам за компания до вас! :wink:
Маймун, а бе какво да правя като не ми се спи по-вече, ааа?  :lol: На мога да лежа и скачам  :D
Рошка, тихичко честито и от мен, мила! Лека и безпроблемна бременност! :D
Мони, да ти е жив и здрав именника! Много да те слуша  :wink:
Хайде и останалите да почват да се хвалят с хубави емоции :D
Лек и спорен вторник и ето малко вирусчета за късмет -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*
« Отговор #22 -: Декември 07, 2010, 08:04:10 am »
Добро утро.
Днес се присъединявам към хубавата закуска дето ни е спретнала Мимето. Мерси мила. И имаш много стиснати палци. Графиката ти е супер, пу-пу-пу. Да продължава така :crossfingers:
Аз ви пожелавам хубав ден и ви наръсвам с една доза все още шарени вирусчета. Остана още малко и се надявам вече да се види какво ще е бебчо :wink:
:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #23 -: Декември 07, 2010, 08:08:49 am »
Добро утро и от мен.При такава закуска няма как да откажа- Марийче супер е, и е в любимият ми червен цвят ммммм. Монито, честит празник на милото ти, да е жив и здрав и много да те глези  :wink: Надявам се, че хубаво сте си попразнували снощи. Пете, направо ти се радвам ама много, току-що си говорихме с моето мило, че ако познавахме измислилия ранното ставане ще го убием, а ти си толкова ранобудна винаги ... Е, муцуни отивам да се оправям за работа на всички пожелавам един много усмихнат ден въпреки позастудялото време  :)

« Отговор #24 -: Декември 07, 2010, 08:37:36 am »
Добро утро на всички!

Йоли, липсваш ми :(:(

Момичета..и този месец няма да го бъде..усещам го :(:(

Успех на всички!

« Отговор #25 -: Декември 07, 2010, 09:03:50 am »
Добро утро, момичета!
Мари, невероятна закуска, поднесена в трапезарията на мечтите ми. Краси, Мони радвам се, че познахте от какво е зацапването. А мен ме притесни, понеже до сега никога не ми се е случвало да ми прицапва. Радвам се на резултата, а на всички вас благодаря за подкрепата, която ми оказахте и за окуражителните думи в периода ми на притеснения и гадни мисли.
Успех на всички!
Лек ден, изпълнен с положителни емоции.
tree2a

*
« Отговор #26 -: Декември 07, 2010, 09:58:31 am »
Добро утро и от мен момичета.
Миме, много хубава трапеза - сядам веднага.
Пожелавам на всички лек и приятен ден, а аз се цопвам във вирусчетата на Туци и Петя :surfinga: :garden:

*
« Отговор #27 -: Декември 07, 2010, 10:06:00 am »
Добро утро мили приятели.
Миме ,Благодаря ти за страхотната закуска .
Монка ,честито ти именник на патерици ,да сте живи и здрави .
На всички лек и усмихнат ден ,и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всеки ,на който за каквото му е нужно .
« Отговор #28 -: Декември 07, 2010, 11:27:15 am »
Здравейте,дами!
Миме,трапезата е страхотна,просто няма как да я пропусна.Ама това твоето ранно събуждане ме съмнява,да знаеш :) Май ще си имаме още една радостна новина!
Аз след малко хващам мъжо и отиваме при др.Даскалови.Той на СГ,аз-да ми кажат,че този месец няма ову :( То няма такава смотана графика.Утре ще пиша какво е станало.Лек ден от мен!
[/url]
*
« Отговор #29 -: Декември 07, 2010, 13:10:46 pm »
Здравейте момичета.Благодаря за пожеланията Ви!Ами не празнувахме ,както друга година поради техническите причини на домакинята ама не е беда,важното е ,че отбелязахме празника :lol:
Мария,закуската е супер :hungry:!Аз сутрин ставам в 6 8O за работа и нямам време за нета ама следобяд наваксвам :lol:
Йолич,влизай по-често бе душко!
 :grouphug: :crossfingers: на абсолютно всички момичета ,дневната доза за късмет :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
« Отговор #30 -: Декември 07, 2010, 14:20:03 pm »
Здравейте сладурки, Мони веднага се цопвам под сините вирусчета  :D, да ти е жив и здрав именика и да ви слушка  :D
Мимче много ми харесва графиката ти и трапезката не е за изпскане, закъснели гости приемате ли  :D
Аз съм добре, нищо особено при мен, чакам си цикъла, който изобщо незнам кога ще дойде и така... бачкам и така.
Хайде лек ден милички и много стиснати палци от мен,Йолич време беше да се веснеш  :lol:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #31 -: Декември 07, 2010, 15:38:56 pm »
Здравейте и от мен милички :) Йоли много се радвам че се появяваш че и на фейса не те засичам много май :) Аз съм добре милички обаче от днес съм си в нас защото имаме леки контракции.. Докито каза от стоенето права по цял ден и затова сега почиваме.А четвъртък май излизам и в болничен-още не знам.
Радвам се че всички сте добре-дано и темата се напълни с радостни новинки :) От мен също имате една хубава дозичка вируси.Хващайте ги здраво  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #32 -: Декември 07, 2010, 15:46:56 pm »
Ехааа, Мария, каква прекрасна трапеза, аз сядам на следобедна закуска чак :)))
Много късмет на всички в тази декемврийска темичка, дядо Коледа да се отчете подобаващо  :crossfingers: :cheerleader:
Ето я дозата вирусчета и от мен  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Аз видях моите   :bfp: на 01.12, същото пожелавам на всички момичета, които копнеят да ги видят  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #33 -: Декември 07, 2010, 17:11:06 pm »
Аз видях моите   :bfp: на 01.12, същото пожелавам на всички момичета, които копнеят да ги видят  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Честито Мали :) безпроблемна бременност ти пожелавам.дано скоро всички момичета видят така желаните чертички :)
Честито и на Рошка :)най-хубавата бременност ти пожелавам :)
Мони има право-дано следващата е Мимето.Графиката ти е супер мила.. Айде дано ни зарадваш след ден,два :)
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 18:12:47 pm от saraapl »
*
« Отговор #34 -: Декември 07, 2010, 18:02:01 pm »
Честито на Мали!
Женка, благодаря ти,де да можех да Ви почерпя на живо дето се казва :lol:...
Дано дойде по-скоро вещицата ,че да почнете на ново :wink: :crossfingers:
Мария,чудесна ти е графиката :crossfingers: :bfp:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #35 -: Декември 07, 2010, 19:56:23 pm »
Честито на новите ни бременелки Мали и roshka2311:bhcontract: :pipy_longstocking:
Добре започва седмицата и ми се иска да провлачите крак и както е тръгнало и аз скоро да се похваля  osi_10
Петя, моля те, премести ме от списъка на ловуващите в списъка на НЕчакащите на 10-11.12.2010г.
Дано този път ми се размине срещата с  :witch:
« Отговор #36 -: Декември 07, 2010, 20:19:21 pm »
Чоки, стискам ти многоо палчета !!!!!!!!
Мимка, на теб също миличка.. дано да ни зарадвате с ++ :)
Саринка, почивай, че то не останало..

Хубава вечер на всички момичета :))))))

« Отговор #37 -: Декември 08, 2010, 05:59:32 am »
Добро утро момичета!
Днес малко трудно ми беше ставането за това бързам да си сипна кефенце,а който е гладен му сервирам закуска.Да ви е сладко.

Лек и успешен ден на всички и стойте на топло,че при нас е голям студ!

« Отговор #38 -: Декември 08, 2010, 06:52:32 am »
добро утро и от мен, и тука е голяма студ
Мария пак си се справила чудесно
лек ден
*
« Отговор #39 -: Декември 08, 2010, 07:38:33 am »
Добро утро и от мен, щъркелчета! :wink:
Мали, тихичко честито и от мен! :D Леки и безпроблемни месеци до финала! :wink:
Мария, закуската е отново перфектна - Благодаря!
Чоки, ти си на ход, мила!  :wink:
Спорен ден на всички! :wink:
Ето и доза вируси -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: