0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

IVF/ICSI-Декември
« -: Декември 01, 2010, 17:26:21 pm »
Дано месеца на желанията ни донесе най мечтаните две чертички на всички.
Re: IVF/ICSI-Декември
« Отговор #1 -: Декември 01, 2010, 19:00:32 pm »
Записвам се веднага в новата тема.
Успех на всички и много сбьднати Коледни желания.

*
« Отговор #2 -: Декември 01, 2010, 20:09:13 pm »
И аз се записвам - на 7-ми съм на преглед и уточнявания :? сигурно ще ми изпишат и лекарствата. Започваме Януари по дълъг протокол.
Дано имаме много "+" да празнуваме :P

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #3 -: Декември 01, 2010, 20:42:20 pm »
Пожелавам на всички ни, много ама мнооого положителни тестове по Коледа :P
« Отговор #4 -: Декември 02, 2010, 07:01:01 am »
Здравейте момичета!
Днес е пункцията ми! По последни прегледи имам 12 фоликула!
Надявам се в декемврийската темичка да има много положителни резултати!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #5 -: Декември 02, 2010, 11:30:29 am »
здравейте и от мен. вчера ми беше пункцията, 5 фоликули, 5 яйчица, сега умирам да разбера колко са се оплодили... дано на всички ни се даде най-хубавия коледен подарък - двете чертички...
« Отговор #6 -: Декември 02, 2010, 18:34:01 pm »
Здравейте момичета, на всички, които са в процедури желая успех, а на другите които чакаме-повече сили да чакаме спокойно и да успеем другата година. На всички искам да пожелая да ни се случи това, което можете да видите ако последвате линка, който давам. Това е нещо, което много от нас преживяха тази година и нещо, което останалите ще очакваме другата-чудото на живота. Гледайте и мечтайте:
http://www.youtube.com/watch?v=ZEZDu2V2UZ4
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #7 -: Декември 05, 2010, 18:10:51 pm »
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз - вчера имах трансфер на едно ембрионче. Надявам се да е здраво и лепкаво, лежа си в къщи и се моля за заветните две чертички... :bfp:

« Отговор #8 -: Декември 06, 2010, 17:12:33 pm »
Здравейте момичета, днес е трети ден от трансфера ми. Върнахме 3 чудесни бластоциста на 5 ден. Тест трябва да правя на 20.12. надявам се силно да имам най дългоочаквания подарък за Коледа. Пожелавам на всички положителни резултати.
« Отговор #9 -: Декември 07, 2010, 12:32:07 pm »
higiasql, защо ще правиш тест чак на 20,12 - уринарния ли или кръвния,защото и аз като теб съм след 3 ден трансфер, но ми казаха да направя кръвния на 16,12  :ask:?
Толкова ли е труден пътя към щастието?!?
« Отговор #10 -: Декември 07, 2010, 12:38:52 pm »
момичета, знаете ли дали е проблем ако рецептата ми е изписана от софия, но искам да си купя лекарствата в аптека във варна? а проблем ли ще е ако рецептата е писана преди 1 месец и пратя мъжа ми да ги купи?

предварително ви благодаря и стискам палци на всички за успешни процедури!
« Отговор #11 -: Декември 07, 2010, 13:04:16 pm »
 lena123, не е проблем. Аз с рецепта от София си купувах лекарствата в Пловдив, това къде е изписана, няма никакво значение, нито пък кога ще я ползваш. Използвала съм я толкова пъти, колкото ми се наложи.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #12 -: Декември 07, 2010, 13:10:31 pm »
higiasql, защо ще правиш тест чак на 20,12 - уринарния ли или кръвния,защото и аз като теб съм след 3 ден трансфер, но ми казаха да направя кръвния на 16,12  :ask:?
здравей кака123, така ми казаха в клиниката. при предишния ми опит теста пак мисля че беше 16-17 ден от трансфера.прегнил имам последно на 09.12 така че около 16 и аз може да направя един тест.
« Отговор #13 -: Декември 07, 2010, 13:44:04 pm »
lena123, не е проблем. Аз с рецепта от София си купувах лекарствата в Пловдив, това къде е изписана, няма никакво значение, нито пък кога ще я ползваш. Използвала съм я толкова пъти, колкото ми се наложи.

благодаря за отговора бясна луноходке!  :)
*

ivaleta

• 200
« Отговор #14 -: Декември 09, 2010, 12:48:10 pm »
Higiasql,
Стискам палци и ти желая много късмет. Аз съм на кръвен тест на 21. :(

« Отговор #15 -: Декември 09, 2010, 21:09:56 pm »
Навси4кили изписват прегнил след трансфера?Питам,за6тото и аз след трансфер при пьрви опит имах 3 бр.прегнил през 5 дена,а сега-на 2 опит в др.клиника ми казаха,4е няма нужда!Но ми е притеснено!
« Отговор #16 -: Декември 10, 2010, 05:36:18 am »
ivaleta - благодаря,пожелавам и на теб положителен резултат и хубаво ЧХГ.
dani42 - и при двата опита имам прегнил през 72 часа. Снощи беше последния.Довери се на доктора си, не се притеснявай сега е важно да си спокойна и с положителна нагласа. Пожелавам успех на всички, нека получим най-желания подавък за Коледа.
*

ivaleta

• 200
« Отговор #17 -: Декември 10, 2010, 08:01:28 am »
Dani42,
Аз досега никога не съм имала прегнил след трансфера. Спокойно и успех

« Отговор #18 -: Декември 12, 2010, 15:03:44 pm »
Днес ми е 4 ден след трансфер.Не усещам нищо,освен леки наболявания ниско долу от време на време,но се дрогирам с но-шпа 3*2 според предписанията.Вьрнаха ми 4 ембрион4ета,само толкова си имах и се моля поне едно да е моето коледно 4удо!До сега 3 дни пазих леглото,но мисля ве4е да посвьр6вам и малко домак.работа,4е то толкова лежане по4ва да ме депресира!
« Отговор #19 -: Декември 13, 2010, 15:58:43 pm »
Момичета, вярвайте силно, че по коледа найстина стават чудеса и те ще се сбъднат.Аз започвам процедура, дай божен през м.януари, и вярвам, че коледния ми подарък малко ще закъснее, но това не е важно.