0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на една нова кандидат мама!
« -: Декември 01, 2010, 09:24:26 am »
Привет на всички  :balk_64:, както ме посъветва Snegina правя тема за моята графика. То сега 4-5 месеца съм използвала лентички за овулация.За първи път този месец меря и БТ орално. Моля ви, да коментирате дните ми дотук.
Re: Графиката на една нова кандидат мама!
« Отговор #1 -: Декември 01, 2010, 09:30:29 am »
Добре дошла сред нас и дано много скоро се похвалиш с добра новина.
Дай малко инфо -колко ти е дълъг МЦ?Относно оралното измерване да ти кажа ,че е много неточно и бих те посъветвала от другия месец(ако няма радост)да го смениш-най-точно е аналното измерване на БТ.За в момента е малко рано да се коментира-изчакай още няколко дни да видим как ще се раздвижи температурата.

« Отговор #2 -: Декември 01, 2010, 09:35:23 am »
Добре дошла сред нас и дано много скоро се похвалиш с добра новина.
Дай малко инфо -колко ти е дълъг МЦ?Относно оралното измерване да ти кажа ,че е много неточно и бих те посъветвала от другия месец(ако няма радост)да го смениш-най-точно е аналното измерване на БТ.За в момента е малко рано да се коментира-изчакай още няколко дни да видим как ще се раздвижи температурата.

Другия месец, ще сменя метода за мерене. МЦ ми е от 25 - 28дни. Правила съм 3-4 месеца тестове с лентички, който излизат положителни в рамките на 13 -15 ден.
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #3 -: Декември 01, 2010, 11:45:46 am »
Малко е ниска БТ,но знае ли се може пък след ден два да се качи,още е твърде рано за коментар,все пак аз ти пожелавам това да е първият и последният месец в който мериш БТ. osi_9 osi_9 osi_9 :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #4 -: Декември 01, 2010, 12:50:44 pm »
А според БТ и графиката кога мислите, че може да е била овулацията, защото аз не видях такъв разък спад, както казват че трябва да се получи. А пак лентичката излиза положителна???
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #5 -: Декември 01, 2010, 12:55:25 pm »
Ако има ову то може да е вчера или днес,когато ову теста е + то ову настъпва в следващите 24-48часа.