0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Последни ноемврийски дни само с +++новини/28.11-5.12/
« Отговор #80 -: Декември 05, 2010, 15:51:17 pm »
Привет, привет! Вчера цял ден /и цялата нощ/ валя сняг... Сега всичко е бяло  :). Вчера дребният украси елхата /във вторник става на 7/ и ми е едно коледно!
Дано ви заразя с настроението си и с малко вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #81 -: Декември 05, 2010, 16:42:44 pm »
Здравейте
Аз освен да ползвам закуската и кафенето като следобедни :lol:
много тихо в тази темичка. То сигурно всички са на топло в леглата и ловуват :bed: :noevil: :wink:
Ама така ще е - някои ловуват в леглата а пък моя е на лов в гората  :P
Довечера ще е премръзнал, и евентуално ако не е много уморен може да половува и в  леглото   :oops: Макар че то при мен с тези прокървявания ще видим до къде ще я докараме. Ама ме пишете ловуваща утре де Сори, ако спамя темата
Лека вечер на всички :kiss:

« Отговор #82 -: Декември 05, 2010, 16:56:35 pm »
Мацки, цопвам се под вирусчетата..че съм нечакаща..дано Господ е с нас и да ни зарадва с хубави подаръци за Коледа..а именно здрави бебоци !

*
« Отговор #83 -: Декември 05, 2010, 17:01:43 pm »
Ехооооо момичета!Как сте?И в нашия дом дойде коледното настроение tree2a,свършихме с ремонта,украсих елхата и сега като децата,само в нея гледам :D :oops:
Иванита,да не би за имаш раничка,защото аз от нея така съм имала кървене след секс?
 :crossfingers:на всички и малко вирсчета за ловуващите :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП Дано е станало човечето Рошка-графиката ти е супер 6 :wink::crossfingers::bfp:
Мария81 чакам и аз със теб :crossfingers: :cloud9:
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 17:07:04 pm от moniks_s »

*
« Отговор #84 -: Декември 05, 2010, 17:57:48 pm »
Милички аз само се записвам за да следя темичката.
Аз нямам нищо за отчет-дано дядо Коледа получи писъмцата ни и ни зарадва още тази година!
moniks_s прекрасно е ,че сте в Коледно настроение! Благодаря на теб и elle22 за прекрасните "вирусчета"! :P
maria_81 стискам палци да ни зарадваш!
ivanita ,а аз имах гъбички (така и не разбрах от какво са се породили-казаха ми податлива флора) и от това имах прокървавения и болка по време и след селс.След като се излекувах всичко се оправи.Късмет при теб всичко да се оправи,каквото и да е!
При мен пък е сняг и съм в много Коледно настроение-пращам малко от него и на вас,милички!
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.