0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Краси
« Отговор #60 -: Септември 16, 2011, 00:12:51 am »
Супер , дано ни зарадваш  :crossfingers:
« Отговор #61 -: Септември 16, 2011, 07:58:39 am »
Късмет и от мен, мила! :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #62 -: Септември 16, 2011, 09:13:26 am »
Благодаря ви мацки, че ме наглеждате - много сте милички  :bighug:

Днес БТ падна доста, така че май ..... нищо не се е получило пак!!! :(
Краси

« Отговор #63 -: Септември 16, 2011, 13:19:49 pm »
Краси, може би ще е по-добре да мериш температурата през целия цикъл. Така ще се ориентираш горе-долу кога ти е овулацията, защото може да е и по-късна (примерно 15-16 ден от цикъла). Дано още този месец видим твоите  :bfp: ! Успех!  :goodluck: :bighug:
« Отговор #64 -: Септември 16, 2011, 13:59:25 pm »
rosefromstars, аз меря БТ от 12 месеца, просто бях в емоционална лятна ваканция!!! Иначе знам, че е по-добре да се мери през целия цикъл!

Краси

« Отговор #65 -: Септември 16, 2011, 14:18:24 pm »
Супер! Краси, надявам се скоро да ни зарадваш с  :bfp: ! Успех!  :goodluck:
*
« Отговор #66 -: Септември 17, 2011, 08:45:57 am »
Тази Бт защо така...? Нищо,утре може да си дойд на мястото все пак !
Все още стискам палци миличка!

« Отговор #67 -: Септември 17, 2011, 08:57:19 am »
 :( Мила Жоли, ясно е на къде отиват нещата ...нищо .......идва нов тираж!!!
« Последна редакция: Септември 17, 2011, 09:02:03 am от krasunka »
Краси

« Отговор #68 -: Септември 17, 2011, 09:24:08 am »
Краскооо  :bighug: :bighug: :bighug: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #69 -: Септември 17, 2011, 09:56:21 am »
Краси не се отчайвай мила , ако дойде  :witch: с нови сили ще се отправите към новия ловен сезон , а той ще е успешен . :crossfingers: :bighug:
« Отговор #70 -: Септември 17, 2011, 10:02:51 am »
Друго си е като има хора, които каквото и да ти се случва те подкрепят!

Благодаря Ви!
Другия месец, ще сме по активни със  :bed: :heartbeat: :heartbeat:, този нещо много рано си повярвах.
Ние в началото на октомври ще правим нова спермогарама, дано резултатите да вървят на горе.
Иначе чакам андролога да даде експертиза на мъжа ми за да подаваме документи за фонда с мъжки фактор. Според него икси е излишно в момента, трябва да "събираме" материал за инсеминация. ОК, обаче ако нищо не стане и си изгубим времето в опити !???
Май много объркано стана!!!

Сис, Пламък, Жоли  :balk_7: :balk_21: :wave:
Краси

« Отговор #71 -: Септември 17, 2011, 13:19:41 pm »
Ми, Краси, и да не стане от първия път, ще има още опити, и пак да не стане - има инвитро. Просто е доста трудно да се уцели подходящия момент в домашни условия и без фоликулометрия, но пък с повече опити, или инсе, ще се нацели момента! Така, че все ще стане! Дай Боже, през следващия ти ловен сезон да се окаже, че печелиш най-хубавия трофей! Успех!  :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #72 -: Септември 17, 2011, 14:27:55 pm »
Късмет мила :balk_602:!Ще стане ,ще видиш! :crossfingers:
« Отговор #73 -: Септември 17, 2011, 16:11:15 pm »
Krasunka, много късмет миличка  :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
*
« Отговор #74 -: Септември 17, 2011, 16:33:13 pm »
Krasunka,миличка , не знаех ,че има проблем със спермограмата.
Много се надявам октовмри да е вашият месец..дали по ест.път,дали с инсе :) Има страшно много успели момичета с инсеминация,когато има мъжки фактор !
А този андролог кога трябва да даде експртизата ?
Вярвам ,че всичко ще е наред и много скоро ще се радваш на  :bfp:

:bighug: :bighug:

« Отговор #75 -: Септември 18, 2011, 13:41:51 pm »
В общи линии неща стоят по следния начин...
Правим опити от 1 година и 3 месеца, през януари започнахме да посещаваме клиника за АРТ. Аз направих всички необходими изследвания(микробиология, хормони, проходимост на трабите) - заключението на лекарката е, че при мен няма проблем. Междувременно меря температурата, тестове за овулацията - там също няма нищо притеснително. Мъжът ми направи една спермограма - нещата не бяха добре: 1-вата беше с 6% подвижни (имаше лични проблеми и го отдадохме на това), след един месец направихме втора 17,9%, което пак не беше добре защото концентрацията беше малко. Тогава решихме да посетим андролог - назначи пълна микробиология и открихме трихомони. Според лекаря на мъжът ми това беше причината за слабата подвижност и ниската концентрация: - излекувахме ги и направихме 3-та спермограма (1м. след лечението) подвижност 35%, но отново ниска концентрация. Бяхме решили вече да си подготвим документи за фонда и да си чакаме реда. Аз казах на моята лекарка и тя ми ги подготви, оказа се обаче, че тъй като ще кандидатстваме с мъжки фактор ни трябва експертиза от андролога за общото състояние на съпруга ми. Той отиде при него показа му последната спермограма и какъв документ му е необходим и той каза, че според него за ИКСИ в момента е рано имаме реален шанс да оправим подвижността и да вдигнем количеството за да направим инсеминация. Назначи му лечение (комбинация от витамин А витамин Е и сержинор в ударни дози за 1м.)започна го на 29 Август - в края на септември ще повторим спермограмата, дано да има подобрение. Ако всички е добре - аз съм готова да пробвам с инсе още другия месец. Ако нещата не са добре ще ни даде документа в началото на октомври и ще подам документите.

Това е в общи линии нашата история...Надявам се скоро да приключи и то 1:0 или 2:0 за нас...
Благодаря ви момичета, че ви има!

« Последна редакция: Септември 18, 2011, 13:44:25 pm от krasunka »
Краси

« Отговор #76 -: Септември 18, 2011, 14:16:44 pm »
 Красинка,съжалявам слънчице че минаваш през всичките тези премеждия,но за съжаление повечето от нас все сме с някакви проблеми :balk_144:. Само искам да ти кажа,че лекарите в България са страшно кадърни и ще ви поногнат :balk_103:. Сигурна съм. Имайте търпение и всичко ще стане. Много късмет кукло :crossfingers: :bighug: :goodluck:
« Отговор #77 -: Септември 19, 2011, 12:20:45 pm »
Краси, исках и аз да ти пожелая много късмет миличка, на теб и на мъжа ти! Искрено се надявам, че ще се преборите и съвсем скоро ще имаш твоя :bfp: :balk_104: На нас ни предстои първа спермограма и моето мъжле е доста стресиран  и притеснен :balk_133: Въпреки това тази седмица се надявам, че ще я направи. Вие къде я правихте? Имаш ли идея каква точно е процедурата? Имам предвид, може ли да отиде там и да каже "Искам да ми направите спермограма" или трябва да има направление? Аз забравих да питам моя лекар :balk_132:
Успех на вас и късмет! :balk_104:
« Отговор #78 -: Септември 19, 2011, 20:50:03 pm »
Краси много се надявам мила да не се стига до фонда,но и да стигнете важното че има изход и вашата мечта ще стане реалност  :babyflips:
Късмет миличка дано нещата ще се развият по най-добрият начин за вас  :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #79 -: Септември 19, 2011, 20:58:13 pm »
 Подкрепям Бебка,Краси. Дай Боже да се получи бебчето по нормален път :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Имай вяра и знай ,че надежда винаги има миличка. Много цунки :bighug: :bighug: :bighug: