0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Клостилбегит, дуфастон
« -: Ноември 24, 2010, 13:09:20 pm »
Здравйте, и в друга тема писах, но не обясних подробно, много съм притеснена.Ето и моя случай: Пия по схема клостилбегит 5 дни от 5-ти ден, после след спусан фолукул от 15 ден 10 дни дуфастон 2*1.
последната ми менструация беше на 18 октомври .Цикъла ми е 27-28 дни, последното хапче дуфастон изпих на 10 ноември. и оттогава нищо.
вече 12 дни закъснение , правих кръвен тест отрицателе, на УЗИ в понеделник лекаря каза ,че има струпване на клетки в матката , но нищо не може да каже още ,можело да има и бременност, Кръвния тест го направих по свое усмотрение .Доктора ми каза, че може и кръвен тест да не отчете бремменост??? И в петък пак да отида на УЗИ.
Вече тотално изкрейзих.
Re: Клостилбегит, дуфастон
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2010, 13:18:06 pm »
Понякога след прием на дуфастон има закъснение на следващия МЦ, но немога да ти кажа колко дни при всеки различно...
И честно, при такова закъснение ми е вижда невъзможно кръвния да е отрицателен ако има бременност. Успех ти желая и дано скоро се разбере причината  :)

« Отговор #2 -: Ноември 24, 2010, 13:39:54 pm »
От това, което съм чела до 10 дни максимем след последния прием на дуфастона идва цикъл, при мен вече е 15 ден ...
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2010, 13:47:45 pm »
Така е, но всеки организъм е различен.Из форума съм чела и за по-големи закъснения след прием на дуфастон.
 Изчакай прегледа си и виж какво ще ти каже док, нейното мноение е най-важното.

*
« Отговор #4 -: Ноември 24, 2010, 13:50:30 pm »
daca777, вече си пуснала подобна тема, не виждам смисъл да се води една и съща дискусия в две различни теми. Моля, обърни внимание на правилата на форума.