Здравейте отново от мен,
Много отдавна не съм писала. Чета когато имам време. За съжаление обаче доста рядко намирам свободно такова. Много дълго мислих и реших да споделя неволите и "черните" си мисли с вас, защото много от мамите тук са минали по пътеката, по която аз тъпча в момента. Зная, че ще има много противоречиви мнения. Очаквам дори да чуя, че темата не е за тук. Но наистина времето което съм прекарала в сайта, приятелите които намерих - за което съм благодарня всеки един миг, и съветите, които съм получавала немога да заменя. Затова и реших с риск да разсърдя някой, да пусна темичката тук. Отсега се извинявам, че поста ми ще е от дългите, и най-вероятно отегчителен за някои.
Предполагам, че все още има съфорумки, които ме помнят и знаят през какъв ад минах - поне за мен това беше ада. Предполагам, че има и такива, които така и не ме разбраха и не ме приеха.
През м.Февруари 2010г се разделихме окончателно с бащата на децата ми. Бях бременна отново, бях повярвала, че все пак се случват чудеса.... Бях.... Докато на 26,02 съпругът ми излезе и не се прибра повече. След 4 дни дойде,за да ми каже, че не издържал повече да се преструва и немогъл да живее вече с мен. Поредният шок и поредното стъпкване на личността ми. Останах сама с две 8 месечни бебета и бременна в почти 5-ти месец. Плачех постоянно. Самообвинявах се. Задвах си въпроси без отговори. На 10,03,2010г той дойде да види децата. И.... преби ме като куче
защото намерих снимката на любовницата му в джоба на якето, което бутнах и при вдигането изпадна снимката. И му казах, че това само доказва, как държи повече на нея отколкото на мен и децата си (тяхна снимка и до ден днешен няма). Резултатът беше - полиция и спешна помощ, дело по закона за домашното насилие с резултат ограничителна заповед да не приближава мен, децата, апартамента, местоработата ми и местата за социалните ми контакти за срок от 12 месеца. На 21,03 изгубих своята Дара. Пак щях да имам дъщеричка. И име и бях измислила даже. "Каките" бяха започнали да целуват коремчето ми което вече личеше и да показват къде е малкото бебе ... И в един момент бях на ръба. Благодарна съм на Господ,че остави поне мен жива, за да мога да гледам дъщерите си и да им давам най-чистата любов, която някога съм изпитвала. И така през м.Юли се преместих с децата си при майка ми в Пирдоп. Бях свалила близо 20кг за 3 месеца. И рещих, че няма да продължавам така. Преместихме се. Намерих си работа и през Октомври дадох децата на детска ясла. Преди 4 дни "баща" им, който не ги е виждал непомня откога ( не защото не му позволявам, а защото няма желание ) се обади по телефона и ме помоли да ги чуе, защото много му липсвали. Велислава дори не го отрази. Но... Щом чу гласа му Паулина започна да притиска силно телефона към бузката си, да го целува и да се семее на глас викайки "Тати, тати Пои е тати"
В този момент сърцето ми се пръзна на милиарди парченца, защото отговорът от другата страна беше "Аааа ти Поли ли си? Дай да се запознаем. Аз съм ти баща, ама понеже майка ти е идиот те закара на 200км от мен. А можеше и тати да си имаш!" Детето се смеееше на глас, целуваше телефона и видях неописуемо щастие в очичките и, а той отново каза една от поредните си глупости. Отново се опита да ме накара да се почувствам аз виновна и гузна. Вчера разбрах, че е нарушил съдебната си заповед и живее с любовницата си в апартамента ни. Отстранен е от апартамента със съдебна заповед и не трябва да се приближава там до 18,05,2011, а когато се обадих в полицията да подам сигнала, отговорът на чиновника беше "Ама Вие госпожо какво очаквате от нас да направим? Да висим пред вратата да видим дали той влиза там ли?" Тъкмо бях започнала да си мисля, че ада свършва. Тъкмо си мислех, че всичко ще се нареди... А сега отново черна дупка. Отговорът на въпроса ми защо си е нарушил заповедта, и защо усложнява нещата беше "Тя ми е жена и аз съм в МОЯ апартамент а мойта жена и ти неможеш нищо да ми кажеш!" А ние все още не сме разведени. В смисъл, аз искам развод, а той се моате. В един момент иска да се разделим по взаимно съгласие, в следващият обаче вече не иска да дава нищо за децата и неможем да се разберем за да се получи развода по взаимно съгласие. Предполагам, че и аз правя някаква фатална грешка в комуникацията с него, знам ли. Моля ви, като странични лица... Подскажете ми начин, по който да мога да пристъпя напред и да изляза от тази дупка. Защото май сама няма да мога.
Благодаря на тези, които имаха търпението и силата да изчетат всичко. Благодаря и на тези, които ще ми отговорят.
Обичкам ви всички.