0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Re: Моля, за коментарче на моята графика
« Отговор #40 -: Януари 24, 2011, 20:27:04 pm »
Мали много съжалявам за станалото сега не ти остава друго освем да се опиташ да се отърсиш от станалото и пълен напред,пожелавам ти съвсем скоро една спокойна и безпроблемна бременност с един хубав и запомнящ се финал :babyflips: :babyflips:какво по-хубаво от това?Не се отчайвай аз вярвам че един ден всички тук ще се видим мами osi_9 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #41 -: Януари 25, 2011, 09:21:00 am »
Мали съжалявам за случилото ти се мила, и аз същото изживях ноември месец, на мен също ми казах 1 месец почивка, т.е. да изчакам да си ми дойде нормално цикъла и тогава може да пробваме, и моето обяснение беше "случва се"....
Успех и дано тази графика също завърши с 2 черти и дългаааа 9 месеца :D :wink:
*
« Отговор #42 -: Януари 25, 2011, 13:26:19 pm »
Мали, много съжалявам миличка. Дано следващата бременност завърши със сладък макък бебчо

« Отговор #43 -: Януари 25, 2011, 19:55:50 pm »
Мали съжалявам миличка.Сега повече почивка и хубави мисли. :bighug:

*
« Отговор #44 -: Март 09, 2011, 09:36:25 am »
Момичета, имам една молба към вас! Така като гледате моята откачена и дълга графика този месец, бихте ли казали кога според вас е имало ову и въобще дали е имало? Цикъл още нямам, имам някакви ПМС. Много ви благодаря! :)
« Отговор #45 -: Март 09, 2011, 09:47:30 am »
Mally мила мисля че правилно си отбелязала уво  :)
защо не пробваш едно тестче утре  :D стискам много палци за един хубав положителен резултат  :bfp: yahoo_17

Вярвам!!!!
*
« Отговор #46 -: Март 13, 2011, 00:09:46 am »
Едно тихичко честито от мен , желая ти лека бременност и на финала едно здраво бебче , което да радва мама и тати.