0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля, за коментарче на моята графика
« -: Ноември 22, 2010, 12:24:55 pm »
Мили момичета, благодарна ще съм ,ако погледнете графиката ми и кога според вас този месец е била овулацията. Никога преди това не съм мерила температура, както и тест за овулация не съм правила :) Успех на всички момичета  osi_9 и много  :bfp: тестчета :)
*
Re: Моля, за коментарче на моята графика
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2010, 12:49:14 pm »
Според мен е била около 21-22 ден. Напиши горе долу колко дни ти е МЦ

*
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2010, 13:00:05 pm »
Благодаря Ivanita, проблемът е, че не знам точно колко дълъг ще бъде този цикъл, тъй като това ми е втори цилъл след лечение с Лукрин и по всяка вероятност хормоните може да не са се оправили още...като цяло МЦ е около 32-33 до 35 дни макс. Миналият например беше точно 30 дни!
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2010, 14:19:49 pm »
Добре дошла и дано скоро се похвалиш с хубава новина.И аз мисля че Ову е 22 ден.За сега графиката се движи много добре,дано да е станало  :babyflips:. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2010, 14:38:00 pm »
Привет Мали!Графиката ти върви много добре,хайде успех и дано скоро ни се похвалиш с  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Ову е на 22-23ден
*
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2010, 14:39:54 pm »
много съм ви благодарна момичета:) Дано е станало, стискам силно палци и за вас  :crossfingers:
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2010, 14:48:27 pm »
Здравей,Мали,аз също съм за 22-ри ден.За сега графиката ти се движи много добре.Желая ти успех и дано е станало този месец  :crossfingers:
[/url]
*
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2010, 11:40:30 am »
Mali как си душко? Графиката ти е страхотна. Мисля че бебчо е станал :crossfingers: :babyflips: :crossfingers: :goodluck:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2010, 19:37:26 pm »
О даааа тук може и да има  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :cheerleader:
*
« Отговор #9 -: Ноември 26, 2010, 09:23:15 am »
Привет мили момичета,

добре съм, следя ви всеки ден и вас. При мене този МЦ май е много дълъг, късна овулация като, че ли имах :) Не зная кога и тест да правя, ако не ми дойде. Имам страхотни болки вече цяла седмица в кръста и десен яйчник, но не пробива... главоболие също имах доста силно 4-5 поредни дни, слава богу вече го няма :)
Радвам се, че ме поглеждате и мене, моля се за вас милички и стискам за всички силно палци  stork-boy
*
« Отговор #10 -: Ноември 26, 2010, 09:47:09 am »
Мали, по принцип колко дни ти е МЦ? И на мен ми се струва че е имало късна О. (мисля 22-23 ден), но пък и вече е 35 ден а и Т си е доста височка  :bbt:  На мен ми намирисва  :crossfingers: :crossfingers:на :bfp:
Може да е раничко, но аз бих се изкушила за един тест. :wink:

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #11 -: Ноември 26, 2010, 09:50:58 am »
Мали, и аз бих се изкушила да направя тест, но пък моят съвет е да изчакаш още 1-2 дни, за да не се разочароваш. Аз съм много нетърпелива и винаги правя тестове много рано и винаги се ядосвам.
Пожелавам ти успех!
*
« Отговор #12 -: Ноември 26, 2010, 10:04:44 am »
Ивка, моят цикъл е средно между 32-33 дни, понякога и 30дни. След операция на ендометриозна киста през пролетта ми назначиха хормонално лечение и ми спряха изкуствено цикъла за 3 месеца и след идването на цикъла, това ми е втори МЦ, като предния си беше ОК - точно 30 дни, но сега с тази късна овулация хич не знам....във "февртилити френд" ми излиза овулация на 25-26 от МЦ, и аз не знам :)
polisia, ще се чака още малко, пък каквото стане :)
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #13 -: Ноември 26, 2010, 10:11:31 am »
Mally, ако овулацията ти е била на 25-26 ден си е рано за тест. Може да ти покаже грешен резултат.
« Отговор #14 -: Ноември 27, 2010, 10:21:08 am »
Миличка страхотна графика.Дано да ни се похвалиш скоро. :)

*

vitanova_1981

• 418
*
« Отговор #16 -: Ноември 29, 2010, 12:34:02 pm »
И на мен ми намирисва на  :bfp1: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #17 -: Ноември 29, 2010, 13:09:51 pm »
Хайде дано ни зарадваш след няколко дни!!!   :bfp:   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #18 -: Ноември 29, 2010, 17:04:31 pm »
Мали, дано да имаш ++ тест, надявам се на това да се дължи отсъствието ти! Стискаме палци

*
« Отговор #19 -: Ноември 29, 2010, 17:17:37 pm »
Здравейте момичета,

много сте мили и много кураж ми давате. Нямаше ме няколко дни на "хоризонта" :)
За теста още малко ще почакам, чак не ми се вярва да е станало от първи опит, нооо ДАНО!!! Симптомите ми определено са предменструални и продължават от мнооого време, повече от седмица, като включим и една почти постоянна  тъпа болка в кръста  :balk_136:...а и този мой цикъл този месец какво стана с него незнам, много дълъг бе :) Овулацията уж ми излиза да е на 25-26 ден от МЦ още малко ще почакам, знам ли  osi_10 , много късмет и силна вяра за най-доброто на всички вас, страхотни сте момичета !!! :crossfingers: