Как се справяте с този шал. Аз имам чувството, че ще се вържем на възел
На мен Чикото ми беше страшно удобно, точно защото е с подложка отпред и чудесно обхваща гръбчето и главичката. Друго не съм ползвала, може да има и по добър варянт разбира се.
Аз да се оплача. Преди два дни сложихме климатик и съседката вчера му удари голямо мрънкане, защото външното тяло е откъм тяхната страна, а до къщата и прозореца и има 15 метра и тя въпреки всичко цяла нощ не е могла да спи
. Много се учудих, защото е поставено под прозореца на банята ми и трябва да го отворя и да наостря слух, та да разбера дали работи в момента
. Явно жената има много развит слух или моя е повреден сериозно...
След това се появи свекърва ми, цялата се изринала, цяла нощ не спала. Предупредих я да отиде на лекар, че може да направи пристъп, обаче тя се изкъпала и намазала с крем здраве и решила, че случая ще приключи сам. Е приключи, в 12 през ноща ми звъннаха да ми кажат, че не може да говори и я тресе здраво. Казах и да тичат към исул и познайте, в последващите 20 минути не вдигнаха нито един телефон. Понеже мъжа ми беше пил 1 ракия, а с книжката си изкарва заплатата, в 12:30 през ноща се затътрих сама до ИСУЛ, нали там ги пратих и познайте кой ми се олензи вече поспаднал от отоците насреща
. Аз вече за тези години съм и свикнала и тяхната простотия ми е за добро утро и изобщо не ме впечатлява, но познайте как се почувства мъжа ми, като разбра, че брат му си е бил в апартамента и на позвъняванията които са 30 на брой на всеки от 4-те телефона не отговори нито веднъж. И то защото му каза, че той е пил и не може да шофира, притеснява се да пусне жена си сама посред нощ и те са на 5 минути от Исул с такси а ние на 25.
Незнам какво да правя, чесно. Той толкова ги обича и така вътрешно приема всичко. А те направо го съсипват. Обещала съм му да не се мешам и сам да се оправя със семейството си, но като го гледам, изобщо не се справя и вместо да ги оправи по скоро ще си докара някой инфаркт. Сутринта в 3 пък аз звънях на личния ми лекар, да си берем последствията. Вдигна кръвно и не знаеше къде се намира от нерви...Малко от "емоционалните" теми се получи, но не ми се пуска тема там а имах нужда малко да споделя.
И докато се опитвах да си отворя очите след няма и два часа сън, Моника със ставането ми каза, че вчера госпожата я е питала, какво съм казала аз за прословутия четвъртък. Естествено отговора е бил откровен: Мама каза, че ако ме заведете в яслата без нейно разрешение, ще ви направи всичките на балон..
Да реве ли или да се смее човек. Сутринта споделих по телефона, че чичо и е пуяк, дано не го отбележи и това
ultra като каза сняг и се сещам за наближаващите празници. Искам и аз вече сняг, ски и шейна
. Дано и при нас снежко пристигне скоро. И Мони е заредила ските до беседката и чака да ги пусне в действие