Лиде, какво стана в ДГ?
По добре е. Говорихме заедно с госпожата вчера сутринта. Както казах, тя е добра жена и аз много я харесвам, защото си изпълнява работата с голямо желание, но на моменти и идва в повече и тя вече си е на годинки. Разбра добре какво е направила и се опита тактично да се измъкне, че тя си била така от понеделника, но мисля че след 20 мин лекции и стана ясно. Аз тон не повишавам, това се случва изключително рядко и мисля, че жената ме разбра. Вчера я оставих в градината, след като поговорихме малката се успокой от части и сама си влезе. На обяд звъннах и вече спеше.
Още е силно притеснена, но си ходи на градина. Вчера госпожата е седнала на нейното креватче да им чете приказка и са заспали страшно бързо и тя включително. Сутринта пак плачеше и беше притеснена, на сила не съм я карала да ходи, тя си иска при дечицата, но взехме две книжки и влязоха с госпожата да четат вътре. Заекването почти изчезна, по съвет на Пердето съм предупредила да се правят, че не забелязват и мисля, че ще отшуми. Ако ли не, ще направим консултация с детски психолог. Само не мога да хвана кресливата лелка... в дън земя изчезна тая жена.., но ще дойде и този ден.
jasmin_veni Мони я изкарвах на въздух почти всеки ден. Като изключим дъжда, времето е сравнително топло. Не се притеснявай. По скоро съм избягвала местата с повече хора през зимните месеци и на баби дядовци и т.н. съм им обяснявала, че детето без чоропогащник няма да измръзне, но като ги боли гърлото и го погушкат бършейки носа си ще се разболее. Те идваха сополиви и ми обясняваха как трябва да я обличам и да не я изкарвам навън в студа.
yana-v пробвай да намериш телефон на директорката. В крайна сметка неконтактни са били 2-3-4 деца които са били болни, не 34. Ако трябва ще преместят легълце. Как така, ще се молят майките по групите, това е безобразно.
И благодаря за идеята с двуместната шейна.
При нас децата на улицата са много и се събират. Племенника като дойде също стават двама. Миналата година имаше малко разправии и се изчакваха с шейната, но тази, ще им взема двойна. И съседката търсеше точно такава, тя има две момченца. Мисля, че ще пада голяма игра в снега.