Fussi, аз самата съм етническа българка
, ей, не от етноса за които говорим, но все пак етнос
. Българският език не ми е майчин, но на детето ми ще е майчин
И за капак съм се родила в бедност и в дълбока и бедна провинция, но това не ми е пречило никога да вървя напред или да се образовам, за разлика от други деца съвсем самостоятелно и почти без финансово помощ от родители
Затова не съм съгласна с тяхната "бедност", защото дори не е токоз вярно това и аз лично в последните години се уверих сама....защото като ми се наредиха на опашка разни махали като Самоковската или Костинбродската и почнаха да си купуват играчки за по 1000лв и отгоре , повярвай ми хич не им пукаше за тези пари, а да не говорим с колко злато бяха накичени , какви коли караха и пред какви къщи сме спрели , за да им разтоварваме скъпите играчки
В същото време няколко пъти в борбата ми за дете съм лежала по клиниките за инвитро в една и съща стая с жени от този етнос и мога да казвам, че събраха адмирациите ми , защото като начин на мислене и държание бяха абсолютно по читави и естествени от нас
Тъй, че всеки етнос си има собствени черти, така както и българите
Знаете ли, аз сега след 14 години мога да казвам, че ако ми наредиш на една стена 100 човека и между тях 1 българин, вероятно ще мога да ти показвам кой е българин:lol:
Колкото за разказът ми от орландавската банка, ами да, не съм съгласна да се източва държавата по този начин
...и да,половината циганки бяха бременни и млади, а другата половина бяха от мъжки пол и те също бяха придружавани от поне един малчуган, които тичаха и си играеха в салона все едно сме на индиянско поле
ей, как да не са ми направили впечетление