Напротив cofee lungo . Споделеното от теб, не само има връзка с темата, ами си е ТОЧНО по темата. Поне според мен.
А къде ли е този "баща" сега? В затвора? А дали е там? А ако е там, дали е за това което е причинил на детето си? Съмнявам се... По-вероятно даже не е и в затвора. А най-вероятно - си живурка животеца и прави още деца, които вероятно също малтретира и на чиито гръб живее /посредством държавните подаяния за тях/. Историята е грозна. Още по-лошото е, че е добре позната. Най-лошото е, че в тази история и подобните на нея - изход не се вижда, нито надежда.
В тази история и подобните на нея - ти, аз и много други - ще плачем насън, ще плачем при някой филм, който провокира подсъзнанието ни да направи асоциасия с подобна случка. Тези причинили подобни "случки" - не плачат и нямат гузна съвест, нито капка жал към собствената си плът и кръв. Те имат ПРАВА! Имат искания и претенции, а от нас другите - се изисква да сме "толерантни" към тях и това, което причиняват.
Покрай всички тези извращения, които ми се обяснява, че трябвало безмълвно да търпя и едва ли не да одобрявам - вече ми се догади от думата "толерантност". Защото и тя придоби извратен смисъл в разглеждания тук контекст.
П.П. Възхищавам ти се на нервите да работиш това, което работиш. Аз щях да изпуша на 3-я ден сигурно.