Боби, възможно е наистина столчетата за американския пазар да са с по-големи размери.
Аз съм виждала столчетата, подредени в колата на Лиско - 3 броя, а колата й е стандартна лека кола, не някой огромен съв. Та освен да има наистина разлика в габаритите на столчетата.
Ако имаш предвид линкът, който аз бях дала - това, което ме впечатли и исках да споделя от статията беше, че дори и при много леко ПТП, незакопачното дете е възможно буквално да излети през прозореца. Не съм имала предвид препратка някаква към въпросната дискусия, по-скоро разсъжденията ми бяха насочени към всички онези хора, които не са и малко, между другото, които смятат, че закопчаването е предпазна мярка по-скоро за дълъг междуградски път, а не за градско шофиране или в квартала.
Ако аз имах дилема с това, че не мога да събера три столчета в колата, мислите ми ще са в посока продажба на колата и търсене на по-голяма, не би било редно поведението на родителя да е - едното ми дете не е обезопасено, зашото в колата ми не се събират три столчета.