0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Утрешната тема на Тройка на разсъмване е точно темата за дискриминация от наредба 28.Вижте във форумът им.
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 20:34:20 pm от cygnus »
*
Ехо.
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2010, 09:30:24 am »
Някой слуша ли Тройката сега????
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Ехо.
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2010, 10:05:58 am »
Да ,но ми прекъсва.Говорят за увели4ение  на възрастта  при АРТ

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Ноември 17, 2010, 10:08:50 am »
опитах се да слушам "Тройката", но ми писна. за 45-те минути, с които разполагах, успях единствено да чуя два пъти анонса им за "дискусията" и нищо повече по нея. реклами, новини, лигавене...

ако някой се чувства достатъчно мазохист - може да продължи да слуша.

а сега ми кажи едно нещо - ти кой от Тройката си? или в какви отношения точно си с тях? всичките ти постинги в този форум са свързани с реклама на това предаване и на тези хора. чел/а ли си правилата на форума?
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 10:10:33 am от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Ноември 17, 2010, 10:24:22 am »
Ами никой от тройката съм.Имам друг вид здравословни проблеми и от тях научих и за Вас.Напротив и преди съм писала но под друг ник.