0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дискусия и по моята графика. Моля ви!
« Отговор #40 -: Декември 07, 2010, 09:12:34 am »
Момичета, подкрепата ви е безценна. Краси, при мен нещата винаги са били зацапване и до няколко часа цикъл. Аз за това реших, че ще идва, въпреки рания ден.
Благодаря ви!
Дано и вие, чакащи и ловуващи момичета, този месец видите  :bfp:
А аз се моля за  :heartbeat: тупкащо бебешко сърчице на прегледа. Дано Господ е с нас.

« Отговор #41 -: Декември 07, 2010, 09:14:33 am »
Роши честити ти миличка двете сладки чертички  :bfp:
ти само бъди спокойна и всичко ще е наред  :bighug:
Ще чакаме следващата хубавата новина от теб сладката точица и после туптящото  :heartbeat:

Вярвам!!!!
« Отговор #42 -: Декември 07, 2010, 13:15:02 pm »
Рошка, много сладки 2 чертички. Пу пу, тихичко честито :):) Само искам да те питам на база графиката ти, кога е била ову според теб?

*
« Отговор #43 -: Декември 07, 2010, 13:19:02 pm »
 :D Ехааа Роши това е страхотна новина!!!!
 Честити ти две чертички мила, Честито ти Коледно Чудо!!!! :D
 Много се радвам за теб мила. Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно пухкаво розово бебче на финала.  :bori_022:
« Отговор #44 -: Декември 07, 2010, 15:52:02 pm »
Рошка, много сладки 2 чертички. Пу пу, тихичко честито :):) Само искам да те питам на база графиката ти, кога е била ову според теб?
Рени, самата аз също не мога да преценя. Аз реших, че е на 12-тия ден, но отървахме деня и сърчицето е от 13-тия ден сутринта. После обаче пак падна БТ. И аз изпаднах в объркване. А капака беше и зацапването. Благодаря на Господ, че е станало чудото.Понеже след аборта и варденето 3-4 месеца, опитите наброяваха 5-6 месеца, а аз съм почти на 35г.
Сега се моля и надявам на успешен финал.

« Отговор #45 -: Декември 07, 2010, 17:44:31 pm »
Миличка, с теб сме и те подкрепяме. Бъди сигурна, че всичко ще е наред! Пожелавам ви най-най здравото и хубаво бебе на финала !!!!!!!

*
« Отговор #46 -: Декември 07, 2010, 20:58:37 pm »
Миличка, с теб сме и те подкрепяме. Бъди сигурна, че всичко ще е наред! Пожелавам ви най-най здравото и хубаво бебе на финала !!!!!!!
:grouphug2:
*
« Отговор #47 -: Декември 08, 2010, 08:52:09 am »
Честити ти 2 чертички, Роши!!! Леки 9 месеца и един здрав и пухкав бебок накрая!!  :cloud9: :babyflips: :bighug:

« Отговор #48 -: Декември 08, 2010, 10:50:29 am »
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за подкрепата! Снощи минах покрай кабинета на гинеколога си, беше късно, но се осведомих за промените в графика му. Аз също се надявам и съм позитивно настроена за настоящата си бременост.
Успех и на вас, момичета!