0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дискусия и по моята графика. Моля ви!
« Отговор #20 -: Ноември 24, 2010, 14:10:52 pm »
Их Рошке!!! osi_6
Ще се караме с теб! :wink:
Какво е това правене на тестове за овулация? Значи, като си определиш кога точно трябва да започнеш - ги правиш всеки ден докато не покаже + , та и след това даже!!!  и май 18 ч. е късничко малко. Не можеш ли по-рано?
Хайде успех  :goodluck:

« Отговор #21 -: Ноември 30, 2010, 12:56:46 pm »
Здрасти, Иве! Чак сега видях, че си ми писала. Не мога по-рано, бе. От работа, на градината за малката и у дома финиширам чак в 18.00, даже и след това.
Сега вече съм в очакване, въпреки, че в активните дни сърчицата ни са твърде малко, ако е имало О. въобще, де.
Поздрави.

*
« Отговор #22 -: Ноември 30, 2010, 13:31:59 pm »
 :)
Да ти кажа честно, малко ме затруднява графиката ти  osi_10
не мога да определя дали е имало О или не. Някой компетентен да каже. А колкото до сърчицата, то може и с едно да стане ,стига да е в правилното време. :wink:
Стискам палци да е станал бебчо  :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #23 -: Декември 01, 2010, 09:41:25 am »
Не е станало  :(. Снощи имах лека кървеникава нишка. Това което ме озадачи е, че е малко раничко за начало на цикъл, но нищо не се знае. А тази сутрин БТ си е още висока, но това не е от значение за цикъла. Мисля да си взема час за лекар, да не и да има някакъв проблем, особено след това ранно зацапване.
Успешен ден!

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #24 -: Декември 01, 2010, 11:41:20 am »
Не е станало  :(. Снощи имах лека кървеникава нишка. Това което ме озадачи е, че е малко раничко за начало на цикъл, но нищо не се знае. А тази сутрин БТ си е още висока, но това не е от значение за цикъла. Мисля да си взема час за лекар, да не и да има някакъв проблем, особено след това ранно зацапване.
Успешен ден!
До като я няма тая :witch:винаги има надежда,тъй че без отчаяние и дано видиш съвсем скоро  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:ако пък изкаш направи тест 3дни приди предполагаемата М.И БТ си е висока
« Отговор #25 -: Декември 01, 2010, 16:09:47 pm »
Ще направяя теста, ако и утре е висока БТ. Имам един от опаковката с тестове за Ову. Благодаря ви момичета.

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #26 -: Декември 05, 2010, 22:02:50 pm »
roshka2311 ама къде се изгуби чакаме да се похвалиш,хайде нетърпеливи сме,дано е  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #27 -: Декември 06, 2010, 09:31:01 am »
Миличка честити ти  :bfp:,леки  :cloud9: и на финала един пухкав :babyflips:.

« Отговор #28 -: Декември 06, 2010, 09:33:46 am »
Добро утро, момичета!
Витанова, направих си тест за бременост, беше с бледа, но забележима втора черта и го приен за положителен. Може би защото така ми се искаше  :D. За лекарско мнение ще отида чак след две седмица и тогава ще кажа официално дали всичко е наред и теста е реален.
Моля се на Господ всичко да е наред и финала да е успешен :bori_021: :bori_022: :bori_023:
Усщешна седмица ви желая, момичета.
Забравих да ви благодаря и за подкрепата и коментара в темата ми. :bori_023:

« Отговор #29 -: Декември 06, 2010, 09:37:53 am »
Миличка честити ти  :bfp:,леки  :cloud9: и на финала един пухкав :babyflips:.
Благодаря ти!
Наистина имам огромна нужда от подкрепа за успешни 9 месеца и красив финал  :bori_008: :bori_005:

*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #30 -: Декември 06, 2010, 09:38:27 am »
 :balk_46:Роше това се чакаше,ето че си е заслужавало.Честити ти две чертички :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:леко и безпроблемно бременеене :sbabygirl: :babyboy: osi_9почивай си повечко и незабравяй да ни драскаш по някой ред след всеки преглед. :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*

vitanova_1981

• 418
« Отговор #31 -: Декември 06, 2010, 09:42:16 am »
Мила разбирасе че е положителен,бледата черта е начална бременност,щом си я има значи е ++++ добре е да изчакаш 10дни и отиди на лекар,а през това време си почивай повечко и мисли позитивно. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #32 -: Декември 06, 2010, 12:10:45 pm »
Благодаря ти, Витанова!
Настроила съм се позитивно и се надявам всичко да е ОК този път. Ще пиша, когато мина и на преглед.
Лек и успешен ден.

*
« Отговор #33 -: Декември 06, 2010, 14:33:52 pm »
Ще ме извиниш за бавните реакции,амо сега се загледах и...изненада!ЧЕСТИТО МИЛА!Желаяти безпроблемно бременеене и да ни държиш в течение разбирасе :bighug:
 :party:
*
« Отговор #34 -: Декември 06, 2010, 15:21:14 pm »
Ще ме извиниш за бавните реакции,амо сега се загледах и...изненада!ЧЕСТИТО МИЛА!Желаяти безпроблемно бременеене и да ни държиш в течение разбирасе :bighug:
 :party:

:bighug: :bighug:

Честито и лека бременност

*
« Отговор #35 -: Декември 06, 2010, 16:13:31 pm »
Рошка, тихичко честито мила. Много късмет и Бог да ни пази... с тебе вървим заедно  :occasion10:
« Отговор #36 -: Декември 06, 2010, 16:21:24 pm »
Рошка, тихичко честито мила. Много късмет и Бог да ни пази... с тебе вървим заедно  :occasion10:
Бог да ни пази, Моли! От как съм разбрала само за това се моля - всичко да е наред, да се чуе сърчицето, да са безпроблемни 9 месеца, с прекрасен финал. Желая го и на теб, ще следя и твоята тема.
Благодаря ви, момичета. Нека следващите, очакващи да видят двете чертички, да сте вие.

« Отговор #37 -: Декември 06, 2010, 19:05:28 pm »
Рошче,и тук честито,миличка.Много се зарадвах като разбра,ама да си кажа честно,аз и не очаквах друго.Бях сигурна,че ще е такъв резултата.Дано всичко е нормално и ще чакаме новини от доки  :hug2:
[/url]
« Отговор #38 -: Декември 06, 2010, 21:01:13 pm »
Честито и от мен  :ballons: :ballons:
:balk_47: :balk_47: :balk_47:
*
« Отговор #39 -: Декември 06, 2010, 21:09:21 pm »
Рошче, много се радвам за теб.Прегръщам те силно и ще се моля за теб и бебчо - всичко да е наред. :hug2: :babyboy: