0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дискусия и по моята графика. Моля ви!
« -: Ноември 15, 2010, 09:31:17 am »
Момичета, ще се радвам да погледнете и коментирате и моята графика. За първи месец правя графика с БТ. Опити за второ дете правя от половин година. Като в началото на тази година имам аборт по медицински показатели - мисед. Цикъла ми 27-29 дена.
Тестове за Ову ще започна от утре.
 yahoo_17

*
Re: Дискусия и по моята графика. Моля ви!
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2010, 11:02:13 am »
Здравей  :)
Аз не съм голям разбирач на тези графики, но мисля че засега добре върви графиката.Макар че е още в началото(9 дни само) и е рано за по-подробен коментар. Продалжавай, да мериш БТ, и ако може направи отметка за да може да виждаме бележките и сърчицата. :balk_103:
Пожелавам ти много късмет в лова и ти стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :kiss:

« Отговор #2 -: Ноември 15, 2010, 19:31:43 pm »
Да,наистина е рано още,но ние с удоволствие ще ти помагаме с каквото можем(ама вие започвайте да си поставяте сърчицата ;) )
Пожелавам ти скорошен успех  :crossfingers:
[/url]
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2010, 10:08:38 am »
Благодаря ви, момичета! Отключих и тази част със сърчицата. Ама така ми се спи вечер, че чак не знам как да си сложа сърчица. :lol: Аз днес ще си направя и тест за Ову.

*
« Отговор #4 -: Ноември 16, 2010, 12:10:53 pm »
Миличка, гледам, че мериш БТ по различно време сутринта. Постарай се да я мериш по едно и също време и на едно и също място( най-добре анално или вагинално  :wink:), защото стойностите няма да са много верни. Поне аз така го разбрах. Мисля, например ако я мериш всяка сутрин в 7, а един ден я мериш в 8:00  прибавяш 0,1  градус за всеки половин час, и си го отбелязва в календара. Но това да го потвърди някой друг, защото аз не съм много сигурна. :oops: 8)

Желая ти успех

« Отговор #5 -: Ноември 17, 2010, 08:47:14 am »
Аз уж я меря след звъна на часовника, в 6.30ч., ректално. Само в дните на цикъла я мерих орално. В събота не съм се събудила в 6.30 и за това е с половин час по-късно, но не съм прибавяла добавяне на десета. Ще взема пак да прочета и ще следя и вашите мнения.

*
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2010, 08:59:13 am »
Миличка, вместо отрицателен знак за овулация си дала знак за отриц.тест за бременноат  :secret:  :lol:  Няма нищо - поправи си го.  :wink:

« Отговор #7 -: Ноември 17, 2010, 12:12:58 pm »
Мерси, Иве! Виж ме колко съм сдухана. Сега ще го коригира. Напоследък имам чуството, че главата не е моя. Невероятно разсеяна и забравена съм.

« Отговор #8 -: Ноември 17, 2010, 12:26:50 pm »
Извинявай ако се меся, но тестовете за овулация се правят доколкото знам следобед, защото тогава повече с вдига нивото на хормона, който отчита теста. :balk_600:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Ноември 17, 2010, 12:45:51 pm »
Ето как се свижи ЛХ през деня и защо трябва Теста за О. да се прави следобяд :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #10 -: Ноември 17, 2010, 16:41:07 pm »
Явно днес не ми е ден, разсеяна съм и доста напрегната, както на работа, така и тук в сайта. Ще погледна какво съм записала в графиката си тази сутрин. Ще уточня, а после ще коригирам и бележките си. БТ меря сутринта, а теста за Ову правих след като се прибрах от работа в 18.15ч. Не бях пила вода и посещавала тоалетна от 13.30ч. някъде.
Извинявайте момичета за подвеждането. Нлагодаря ви и за корекциите.

« Отговор #11 -: Ноември 19, 2010, 11:43:11 am »
 :hello2:
Момичета, забравихте ме. Погледнете пак, моля ви. Минала ли ми е Ову или не е? Имам чуството, че я оттървах, като гледам тазсутрешната Т.
Благодаря ви!
 :balk_100:

*
« Отговор #12 -: Ноември 19, 2010, 11:52:12 am »
Щом тестовата е по-бледа,ако си направиал правилно теста, значи е нямало овулация. Направи тест днес и следващите 2-3 дни и си мери температурата. И все пак независимо от рез-те, вие си правете сърчицата( по възможност по-честичко) щом очакваш тези дни овулация ;-)
Стискам палци
:-)

« Отговор #13 -: Ноември 19, 2010, 11:58:25 am »
Здрасти, Иве! Тъкмо писах и в твоята тема  :D. Имам още три теста и ще продължа. Сърчицето е от тази сутрин, а бях решила, че Ову е вчера. А като видях и термометъра какво показва, бях убедена, че е минала, въпреки теста снощи.
Лек ден.

*
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2010, 12:08:13 pm »
Трябва да имаш поне няколко високи температури за да се каже че овулацията е минала.
Мисля че не си я изтървала - само продължавай с тестчетата по възм-ст прави ги следобед към 15:00 часа .
Успех мила  :)
« Отговор #15 -: Ноември 19, 2010, 12:48:55 pm »
Благодаря ти, Мелоди! Аз имам възможност да правя тестове най-рано 18.00ч. Но пък утре и в другиден съм почивка и ще ги направя в 15.00ч.

*
« Отговор #16 -: Ноември 23, 2010, 10:01:30 am »
 osi_10
Рошче, май овуто е минало. Но изчакай още 1-2 дни и ако нещо някой по-компетентен да се изкаже :oops:

« Отговор #17 -: Ноември 24, 2010, 09:10:57 am »
Иве, а какво ще кажеш за днешната Т? Аз тази сутрин се учудих 8O. Очаквах около 37.00, а тя паднала с 3/10. Гледах чужди графики, има такива спадове. Имам още един тест за Ову, дали да не го направя довечера след работа :ask:

*
« Отговор #18 -: Ноември 24, 2010, 09:35:43 am »
Да, направи го.Ти вчера и предишните дни правила ли си тестове за О, защото не виждам да си отбелязала. Прави тестовете следобяд по възможност.

« Отговор #19 -: Ноември 24, 2010, 11:52:12 am »
В събота правих последно, но вече втората черта едвам се забелязваше, та за това спрях. Правя ги сле д обяд, но към 18.00ч. Тогава съм си у дома.