0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Само +++ през седмицата на успеха :))) 15.11 - 21.11.
« Отговор #20 -: Ноември 16, 2010, 07:59:58 am »
Добро утро сладурки :)

Аз се бях засилила да "сервирам" ама гледам, че "Бързакова" и мен ме е изпреварила, хихихи
Страхотна закуска, Пете!! А обстановката...размечтавам се за едни по-приятни месеци и температури!
Също така, да ти е жив и здрав рожденника!!! Много да сте щастливи още мноооого години!!! И да напълните къщата с децааааа! :)
Краси, никаква лелка няма да чакаш!!! Аз не давам!!!  :x
Сега ще се гмурна за една сутрешна доза вирусчета от тези синичките, на Петето и шарените на Туци  :balk_183:... и ще ви пожелая лек и приятен ден, изпълнен с повече щастливи мигове!! :flower:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #21 -: Ноември 16, 2010, 08:08:04 am »
Добро утро мили дами :) И аз като Туцито бързам за работа..Минах да ви пожелая приятен ден изпълнен с много положителни емоции..
Бебешорче силна прегръдка от мен.Гале айде като имаш време преплувай и покрай моите вируси-току виж си уловила нещо  :wink:
До скоро сладуранки  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Пете наистина си г-жа Бързакова мила :) Сън не спиш бе душко... :):) Бебо не иска ли да спинка  :D
« Отговор #22 -: Ноември 16, 2010, 08:13:40 am »
Добро утро на всички!
Пете мерси за кафенцето и закуската,а бонбонките няма как да подмина-ще си подсладя деня,че като знам какво ме чака-на работа е ад.Честит ти рожденник-да ти е жив и здрав и много щастливи мигове заедно.
Краси никаква вещица-стискай положението до последно.
Аз се  :surfinga: във всички вируси,че днес откриваме сезона.
Хубав ден на всички ви!

*
« Отговор #23 -: Ноември 16, 2010, 08:45:19 am »
Добро утро мацки  :D
Надявам се да ви намирам в добро здраве и много усмихнати тази сутрин!
Аз още нямам новини защото не съм правила теста ... ще го правя довечера мисля че му е време вече,но ме обезпокои нещо тази сутрин и се постреснах след първата урина на салфетката имах розова кръвчица не съм я белязала на календара защото незнам как  :ask: втора вечер не спя добре сънувам кошмари и се стряскам в съня си, а през деня се старая да не се ядосвам и нервя излишно  :? освен това имам предърпвания (не мога да кажа болка защото не е точно) Вие какво ще кажете ? Дали са нормални тези неща? гърдите ми наедряха вече за разлика от вчера през деня днес са по-чуствителни и едри  :oops:
Моля ви момичета дайде ми кураж че всички тези неща са нормални и не е нужно да се притеснявам !  :bighug: ви всички и  :goodluck: :bfp: :crossfingers:
Изпуснах да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Пете, Бъдете здрави и все така силно се обичайте и здраво ръка в ръка напред към светлото бъдеще изпълнено с много детски плач и смях разбира се !!!
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 09:10:50 am от Бжи »

« Отговор #24 -: Ноември 16, 2010, 08:49:47 am »
Петенце, мерсаж за закусчицата. Да ти е жив и здрав рожденника. Много щастливи мигове и незабравими изживявания. Най-вече здраве и много късмет му желая :)
Мерси на всички мили бременелки за вирусчетата, цопвам се, че вчера открихме сезона.
Стискам плаци за повече положителни новини, отколкото отрицателни

« Отговор #25 -: Ноември 16, 2010, 08:57:15 am »
Добро утро, момичета !
Пете, супер закуска, направо страхотна.ЧЕСТИТО на твоя рожденик.Много здраве и щастие.
От мен лек и успешен ден на всички.

« Отговор #26 -: Ноември 16, 2010, 09:08:00 am »
Здравейте милички !
Пете честит да ти е рожденника,бъдете много здрави,щастливи, много влюбени и се радвайте на сладкото бебче което е на път.
Искам да благодаря на всички ви за подкрепата и опората,обичам ви много всички.
Искам да ви кажа че вероятно по рядко ще пиша но постоянно ще си ви чета, няма да спирам да стискам палчета за всички ви, и да се моля всеки божи ден да има хубави новини в тази темичка.
Прегръщам ви всички

Вярвам!!!!
« Отговор #27 -: Ноември 16, 2010, 09:32:37 am »
Добро утро, момичета!
Бебешорче, съжалявам за загубата ти. Знам, че е много трудно за преодоляване, но след проливен дъжд винаги изгрява най-яркото и топло слънце.  :bighug:

Пете,  :occasion13: на съпругът ти и наздраве!
На мен ми е страшно сънливо вечер и се притеснявам да не проспя ловния сезон.
Лек и успешен ден!

*
« Отговор #28 -: Ноември 16, 2010, 09:42:21 am »
Добро утро момичета.  :hello:
 Пете, невореятна закусчица си ни приготвила :eating: с отваряща апетита обстановка.
Да ти е жив и здрав рожденника и мноро любов и детски смях. :balk_12: :balk_14:

Аз позакрих ловния сезон, но няма как да пропусна да се потопя в морето от вирусчета, които сара и туцито ръсят :sinking:

Лек ден на всички :bighug:

*
« Отговор #29 -: Ноември 16, 2010, 09:46:24 am »
Момичета току що ме връхлетя  :witch: :witch: :witch: :witch:
с пълна сила явно не ми е писано дасе радвам
и този месец неуспех вече 6 месеца незнам какво да правя вече даже и не ми се плаче и да се самосъжалявам не мога в този момент без сили съм за каквото и да е

« Отговор #30 -: Ноември 16, 2010, 09:51:12 am »
Бжи, много съжалявам миличка. Знам как се чувстваш..и аз вече 6 месеца чакам..и имам чувството, че ставам все по-силна..тъй като като ми дойде М дори не се очудвам.. Стикам ти палци следващият път да няма разочарование, а две хубави чертички :)

*
« Отговор #31 -: Ноември 16, 2010, 11:39:56 am »
Здравейте милички, петенце да ти е жив и здрав рожденика и много да ти помага  :D благодаря ти и за закуската и за почерпката
БЖИ съжалявам мила, нов месец, нов късмет
Аз току-що се връщам от лекар има плодно сакче, но отговарям на 4-5 седмица, а не на шеста, както по принцип съм, вика ме най-рано след 3 седмици, ама ще отида поне още на двама лекари, че направо ще се побъркам. Много ми е гадно момичета, моля ви стискайте ми палчета
Аз много ви обичкам и стискам палци за всяка една от вас
Лек ден
*
« Отговор #32 -: Ноември 16, 2010, 12:30:02 pm »
Здравейте момичета,

Първо да помоля да ме преместите от ловуващи в очакващи, тъй като по някое време другата седмица ще се разбере резултата за този месец.

Съжалявам за лошите новини при Бебешори и се надявам оттук нататък да предстоят само успехи!

Бжи, Рени, ние сме в сходно положение - този месец е петият и какво ли не ми минава през главата.. не знам за вас, но на мен ми действа донякъде успокояващо, че не съм сама в чакането.. месец след месец. Пък дано е само въпрос на време  :wink:

Целувки на всички!

*
« Отговор #33 -: Ноември 16, 2010, 13:06:31 pm »
Ще ви кажа как се чуствам... все по безсилна,все по уплашена и със все повече страшни мисли в главата,което не ми помага и клишетата от рода на " не му е сега времетоо" "когато най-малко очакваш" и "айде нищо не се е свършило пак ще пробвате" ме ядосват не ме успокояват...
Сигурна съм,че има силни жени които преодоляват цикъл след цикъл чакането с усмивка и казват млади сме ще стане... тъй де добре и аз си го казвах,но сега като си го кажа веднага изникват куп контра въпроси....
Със сигурност не помагам на никой с мойте разсъждения сега искренно се извинявам,но знам и друго,че това е мястото на което ще бъда разбрана защото предполагам има други момичета които се чустват като мен....
Стискам ви палци на всяка една от вас и нищо че не пиша редовно ви чета и се радвам за всеки две чартички, които видя   :D Късмет момичета !

« Отговор #34 -: Ноември 16, 2010, 19:07:32 pm »
Бжи,напълно те разбираме как се чувстваш,защото и ние вървим по същия път.Няма да те успокоявам,защото знам,че това няма да помогне,но най-искрено ти пожелавам ти и всички ние в най-скоро време да се сбъднат мечтите ни.
Жени,стискам ти палци мила,всичко да е наред.
Галка,Миме,ами то и аз съм й забранила на лелката да идва,ама я усещам как чука на вратата ;)
Лека вечер,момичета!
[/url]
*
« Отговор #35 -: Ноември 16, 2010, 19:37:12 pm »
Привет и от мен.
Краси тя лелката и да си чука на вратата ти не й отваряй, не я пускай. Пък дано се махне най-накрая.
Момичета няма да ви казвам съжалявам, или пък "спокойно, ще стане". Това няма да ви успокой. Мога само да ви уверя че постоянно ще стискам палци и ще се надявам заедно с вас скоро всяка една да се похвали, да се зарадва на едни хубави две чертички.
Поздравявам ви и ви поръсвам с една доза шарени вирусчета, да си имате за през вечерта :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

« Отговор #36 -: Ноември 17, 2010, 07:15:36 am »
Добро утро,дами,Петето днес ни е оставила и ние малко да се погрижим за закуската ;)

Лек и усмихнат ден!
[/url]
*
« Отговор #37 -: Ноември 17, 2010, 07:28:34 am »
Хихихих, Добро утро! :D
Красеее, страхотно е да станеш и закуската да ти е сервирана! :wink: Благодаря! :D
Благодаря на всички за пожеланията! дано ви се връщат тъпкано :wink:
Стискам палчета за всички ииииии за късмет малко сини вирусчета  :wink: -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Лек и спорен ден, милички! :D
*
« Отговор #38 -: Ноември 17, 2010, 07:50:24 am »
Добро утро.
Е Пете днес те изпревариха :D. Краси закуската е супер. Веднага сядам на масата :D.
Момичета успешен ден ви пожелавам и ви ръсвам сутрешно за късмет  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

« Отговор #39 -: Ноември 17, 2010, 08:41:01 am »
Добро утро, момичета! Аз първо се гмурвам под вирусите  :bubblebath: и след това си вземам кроасанче.
Благодаря ви.
Успешен ден!