Иванита, аз подкрепям мнението на Rejna и също смятам, че не бива да прибавяш градуси към температурата. Оставяй си я както си я измерила и си пиши, че е по-ранен час. Между другото защо не си направиш календар на БТ и в някой от сайтовете, които автоматично изчисляват овулация и т.н. Не че са най-доброто и сигурно и те грешат, но поне може малко по-голяма яснота да получиш. Аз например имам овулационен календар в зачатие, fertilityfrend.com и babyplan.ru. Може да ви звуча като луда с толкова календари, но така ми е даже по-интересно.
Пожелавам ти успех този месец!
Поли, аз пробвах в fetiliyfriend.com, ама нещо не мога хич да ги разбера тези графики а и вашите като гледам не мога да ги разбера.
май трябва да се разгледам по-обстойно, но ще опитам. Ще си поправя БТ - и аз се чудех дали е правилно, ама нали някъде в сайта пишеше че трябва да се прибавя или изважда. Както и да е. Багодаря,че ме наглеждате.
Привет, Иванита!
Бъди по-търпелива, мила!
Какво те накара да предположиш, че този ти МЦ ще е по-къс от предишните?
На какво се дължат зацапванията?
Това, което ме кара да мисля че ще е по-кратък МЦ, е въз основа на последните 3 цикъла, като всеки следващ е по-къс с 2-3 дни от предишния.
А, относно зацапванията..........!!!!!!!!!
Ох, не знам мили мои. Но много ме притеснява това. Ето например снощи почнахме с моя мъж
и като погледнах бях вкръв - и то си беше доста.
И като му ударих вече един рев... Миличкото ми чак се стъписа!Ама то си е и за стъписване.
Това което ме притеснява е че е почти всеки път след секс(мисля че около месец-месец и половина вече)-кога повече кога само съвсем леко се розовее, когато се поизбърша малко.
Ходих на лекар - той каза че съм се протрила.Не ме гледа на видеозон -но опипа яйчници, тръби - нищо не усетих. Ама -КАКВО ПРОТРИВАНЕ БЕ ЧОВЕК!!!!
От кога от протриване има кръв.
А и не съм безчувтвена ,нито пък мъжа ми , да не усетим ако съм "суха". Интересното е че не ме боли нищо- нито когато правим секс нито пък по принцип.
Вече ни е страх направо да почнем да правим
Вие какво мислите? Какво може да ми е?????На какво се дължи? Аз си мисля че ако отида пак при същия лекар ще каже пак същото.
Бихте ли ми предложили къде да отида, защото в този наш малък град очевидно нищо не знаят. Например в Пловдив, и какви изследвания да си направя.
П.П. И въпреки, че не мисля че съм протрита - ще пробвам и с овлажнител.
Уфф, не знам, но направо ми се ревее
Надявам се да ми помогнете