Мила Иванита, и моето мнение е да отидеш при друг лекар и по възможност да има и хубав ехограф, даже най-добре вагинален.
Аз съм от Пловдив и доста гинеколози съм обиколила. Ако искаш, мога да ти дам координати на някои. За съжаление много малко от тях работят със Здравната каса, но зная и такива. Ти от къде си и кога ти е удобно да дойдеш до Пловдив, защото и денят е от значение. Предполагам, че ще ти се наложи да си пуснеш и някои стандартни кръвни изследвания, но в Хронолаб (която препоръчвам) и Писанец дават резултатите по интернет.
Но съвет от мен - недей да отлагаш консултацията с гинеколог. Може да се окаже нещо съвсем дребно, но нека си спокойна... Поздрави и късмет!
Във fetiliyfriend.com първия път и аз се мотах много, но накрая го разучих
Поли, от Велинград съм. Мисля, че няма да ми е проблем да си взема 1 ден отпуск и да дойда до Пловдив - познавам горе долу града- завърших там
. Не знам дали ще мога да дойда тази седмица но ще е скоро. Относно това дали лекарите които препоръчваш - то така или иначе личния не ми дава много направления за АГ, че аз 3-4 пъти взимах тази година. и вече се мръщи.
Само вика "ама ти нали взима еди кога си. Ами може си имам проблеми какво толкова. Нали си плащам осигуровки.
Ама както и да е
С 2 думи - предпочитам да си платя, ама да получа добро обслужване и вярна диагноза и ако нещо лечение. И най-вече гинеколог, който разбира
Много ще съм ти благодарна ако ме насочиш.
Хубаво ще е е ако ми пуснат и изследвания(независимо какви) а и ми се ще да попитам защо не забременявам още. Е, опитваме от август, но нищо не пречи да се провери дали всичко ми е ок нали