0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моята графика - може ли коментар
« Отговор #20 -: Ноември 19, 2010, 12:10:58 pm »
Ивка не се притеснявай графиката ти е много хубава .
Този спад днес може да е от вторият пик на естрогените ( Денис го е споменавала ).
Така че горе главата, рано е да се отказваш. -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #21 -: Ноември 19, 2010, 18:59:22 pm »
Ивкааа,дръж фронта,мила.Рано е още тази с метлата да идва  :bighug:
[/url]
*
« Отговор #22 -: Ноември 19, 2010, 20:12:21 pm »
Ааа, не се отказвам, ама ми е странен този спад :ask: Не че ги разбирам много много тези графики. Опитвам се да не го мисля толкова, но ми е трудно.
Краси и на теб стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp1: :bfp1: :bighug:

*
« Отговор #23 -: Ноември 22, 2010, 12:55:18 pm »
 :BangHead: Ммм, да.Тази с метлата дойде вчера да му се не види.  :(
 Ама то и БТ си го показа - с този спад. Обаче сега имам едно въпросче, и се надявам да ми отговорите. Последните ми МЦ са с продължителност : 37,35 и последния сега 32 дни. Чудя се сега колко дни да си сложа продължителността на МЦ в профила. Вие какво мислите? osi_10

« Отговор #24 -: Ноември 22, 2010, 14:15:56 pm »
Миличка където са ти графиките за месеците трябва да ти е изчислено -иначе според дължината на последните месеци излиза приблизително около 35 дни.

*
« Отговор #25 -: Ноември 22, 2010, 15:14:57 pm »
Така е Миме, но аз имах предвид, за да си отбележа в календара, предполагаемия ден на следващата менструация и овулация евентуално. А още по-добре ще е ако я няма в следващите 9 месеца.
Ох малко объркано стана ....

« Отговор #26 -: Ноември 22, 2010, 20:44:09 pm »
събирай сили за нов лов
 :bighug:
*
« Отговор #27 -: Ноември 23, 2010, 09:15:38 am »
Събирам Льони - даже мисля от другата седмица и тежката артилерия да извадя :biglove:
Мъжо да му мисли!!! Хи хи хи :lol:

« Отговор #28 -: Ноември 23, 2010, 20:58:02 pm »
Събирам Льони - даже мисля от другата седмица и тежката артилерия да извадя :biglove:
Мъжо да му мисли!!! Хи хи хи :lol:
Само така  :00001754:
*
« Отговор #29 -: Ноември 26, 2010, 10:24:29 am »
Момиета, да ви попитам. Последните ми МЦ са с продъл-т 37,35 и последния 32 дни. Като гледам как вървят, този май сега ще е по-къс. И в този случай кога да я отбележа тази О.  :? :crazy: Ако може, дайте предположения

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #30 -: Ноември 26, 2010, 10:51:34 am »
ivanita, аз не я отбелязвам предварително, за да не се обърквам. Най-добре не пиши нищо предварително, изчакай да видиш реално какво ще се случи.  :wink:
Даже програмираните сайтове ме дразнят, защото слагат някакви предположения и изчисляват дни, които после изобщо не са верни. Например този месец при мен май овулацията ще се окаже, че е много ранна. И аз усещах нещо подобно и реших да си правя тест за овулация още на 8-ия ден на обяд и се оказа положителен, а вечерта беше отрицателен. Явно е трябвало да започна с тестовете още на 7 ден, което ми се виждаше супер рано... Всеки цикъл е различен и индивидуален.
*
« Отговор #31 -: Ноември 26, 2010, 22:33:58 pm »
Права си Поли - така само се "тормозя" и непрекъснато следя кога е О, кога са фертилните дни и т.н. :? и  понякога си мисля да изтрия всичко, или поне всичко. Ако стане бебчо- стане. А и така хич не съм спокойна - само мисля и следя. Много искам едно детенце, но не мисля, че всичкото това следене ми помага. Вярно - опитваме отскоро, но постоянно си мисля дали всичко е ок. А и доктора така каза - не прави всичко по график и не мисли! Но очевидно това е по-силно от мен. Чак ми идва да зарежа всичкото това мерене на БТ и броене на дни, и да не влизам в сайта, защото влезна ли - се почва едно броене.......Но пък тук намерих много сродни души, станах съпричастна с тяхнете радости и сълзи :grouphug2:
Обичкам ви всички и ви стискам палци да гушнете бебоците догодина  :kiss: :crossfingers: :bfp:
П.П. Пък аз ще се опитам да се успокоя и да не мисля много много - Но ще ми е мнооого трудно!

*

polisia

• 291
« Отговор #32 -: Ноември 26, 2010, 23:59:15 pm »
ivanita, не исках да кажа да зарязваш измерването. Само недей да отбелязваш предполагаеми дни овулация, за да не се объркваш. Естествено е добре да имаш някаква яснота кога да започнеш тестовете за овулация. Но недей да броиш толкова - мери си температурата, отбелязвай си и най-вече да има любов и :bed:
А за проблемно забременяване се говори след година, година и половина неуспешни опити (над 30 години след шест месеца). Но и това са общи срокове, а при всяка двойка е индивидуално.
Пожелавам ти успех!
*
« Отговор #33 -: Ноември 27, 2010, 11:34:00 am »
Мерси Поли, може би малко пресилено прозвучаха думите ми, но когато го писах, изведнъж ми стана много тежко, и думите просто си "излизаха" сами. Аз съм почти на 30, знам че е индивидуално за всеки, но си мисля ако не стане до 2-3 месеца, да се обърнем към  специалист. Надявам се обаче да не се стигне до там  :wink:

*
« Отговор #34 -: Декември 02, 2010, 20:53:07 pm »
Момичета, бихте ли погледнали графиката ми и да кажете дали правилно я попълвам тази БТ. То всеки ден една и съща.??????
Да не се е прецакал термометъра?

*
« Отговор #35 -: Декември 03, 2010, 00:40:11 am »
Привет Иве,

Понякога е напълно възможно БТ да се застои една и съща..Аз съм имала графики на "един ред" така да се каже.. Ако имаш възможност, вземи си и 2ри термометър(същия), за сравнение.
Разбирам те, и знам, че това бебеправене е много стресиращо понякога.. Меря БТ от 2 години и нещо и направо съм се побъркала до краен предел.. Този месец твърдо почивам, защото то и моето на нищо не прилича..Само чакаля да стане сутрин, да премеря БТ, ако е след Ову пък, направо не мога да дочакам до сутринта да премеря, не спя "спокойно" .. по цял ден мисля, пресмятам.За Ову тестовете направо да не говоря.. и там се "стискам" по 3-4 часа, пък да не пия вода, пък кога ще стане време, малеее направо се ядосвам на себе си!
Знам как се чувстваш, опитай се да си по-спокойна.. в желанието ни да видим двете чертички сме склонни да се вманиячим. А така не е никак "забавно" Дори и за мъжете ни  :wink: Прегръдки :bighug:

*
« Отговор #36 -: Декември 03, 2010, 09:26:57 am »
Привет, Иванита!

С добри чувства и симпатия бих искала да ти пожелая повечко спокойствие, наистина!
И да си позволя да изкажа мнение: не мисля, че Т ти от 12-я ден е записана правилно - това добавяне или изваждане на стойности и десети градуси е нереално. Т.е. с една дума: Т в поредните дни на графиката ти се задържа почти една и съща, в което (поглеждайки и другите ти графики) не виждам нищо лошо, тъй като съм склонна да мисля, че си с по-късна овулация (след 20-ти ден при МЦ над 30 дни). Би било полезно да правиш и овулационни тестове, почвайки от 16-17 ден.

Бъди по-търпелива, мила!

Какво те накара да предположиш, че този ти МЦ ще е по-къс от предишните?

На какво се дължат зацапванията?
............................Тайната на нашата вечеря............................
*

polisia

• 291
« Отговор #37 -: Декември 03, 2010, 11:58:26 am »
Иванита, аз подкрепям мнението на Rejna и също смятам, че не бива да прибавяш градуси към температурата. Оставяй си я както си я измерила и си пиши, че е по-ранен час. Между другото защо не си направиш календар на БТ и в някой от сайтовете, които автоматично изчисляват овулация и т.н. Не че са най-доброто и сигурно и те грешат, но поне може малко по-голяма яснота да получиш. Аз например имам овулационен календар в зачатие, fertilityfrend.com и babyplan.ru. Може да ви звуча като луда с толкова календари, но така ми е даже по-интересно.

Пожелавам ти успех този месец!  :wink:
« Отговор #38 -: Декември 03, 2010, 17:21:15 pm »
Аз също съм имала месеци с еднакви температури и като теб се двоумях нормално ли е. Според мен е възможно и не трябв ад аго мислиш много, но е добре да правиш тестове за О, ще те ориентират.
*
« Отговор #39 -: Декември 03, 2010, 17:51:09 pm »
Иванита, аз подкрепям мнението на Rejna и също смятам, че не бива да прибавяш градуси към температурата. Оставяй си я както си я измерила и си пиши, че е по-ранен час. Между другото защо не си направиш календар на БТ и в някой от сайтовете, които автоматично изчисляват овулация и т.н. Не че са най-доброто и сигурно и те грешат, но поне може малко по-голяма яснота да получиш. Аз например имам овулационен календар в зачатие, fertilityfrend.com и babyplan.ru. Може да ви звуча като луда с толкова календари, но така ми е даже по-интересно.

Пожелавам ти успех този месец!  :wink:

Поли, аз пробвах в fetiliyfriend.com, ама нещо не мога хич да ги разбера тези графики а и вашите като гледам не мога да ги разбера. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
май трябва да се разгледам по-обстойно, но ще опитам. Ще си поправя БТ - и аз се чудех дали е правилно, ама нали някъде в сайта пишеше че трябва да се прибавя или изважда. Както и да е. Багодаря,че ме наглеждате. :hug2: :kiss:

Привет, Иванита!

Бъди по-търпелива, мила!

Какво те накара да предположиш, че този ти МЦ ще е по-къс от предишните?

На какво се дължат зацапванията?

Това, което ме кара да мисля че ще е по-кратък МЦ, е въз основа на последните 3 цикъла, като всеки следващ е по-къс с 2-3 дни от предишния. :balk_160:

А, относно зацапванията..........!!!!!!!!!
Ох, не знам мили мои. Но много ме притеснява това. Ето например снощи почнахме с моя мъж :bed:  :oops: и като погледнах бях вкръв - и то си беше доста.  :balk_145: :balk_145: :balk_145: И като му ударих вече един рев... Миличкото ми чак се стъписа!Ама то си е и за стъписване.
Това което ме притеснява е че е почти всеки път след секс(мисля че около месец-месец и половина вече)-кога повече кога само съвсем леко се розовее, когато се поизбърша малко.
Ходих на лекар - той каза че съм се протрила.Не ме гледа на видеозон -но опипа яйчници, тръби - нищо не усетих. Ама -КАКВО ПРОТРИВАНЕ БЕ ЧОВЕК!!!! osi_7   :crazy: :crazy: От кога от протриване има кръв. :balk_136:  А и не съм безчувтвена ,нито пък мъжа ми , да не усетим ако съм "суха". Интересното е че не ме боли нищо- нито когато правим секс нито пък по принцип. :balk_144:
Вече ни е страх направо да почнем да правим  :bed: :?

Вие какво мислите? Какво може да ми е?????На какво се дължи? Аз си мисля че ако отида пак при същия лекар ще каже пак същото.
Бихте ли ми предложили къде да отида, защото в този наш малък град очевидно нищо не знаят. Например в Пловдив, и какви изследвания да си направя.

П.П. И въпреки, че не мисля че съм протрита - ще пробвам и с овлажнител.
Уфф, не  знам, но направо ми се ревее :balk_146: :balk_146: :balk_146:
Надявам се да ми помогнете