Много ти благодаря,Денис.Притеснява ме и дне6ния спад на БТ на 36.95,това нормално ли е,или е задължително да е над 37?Ох,така се притеснявам да не би да не е имало О.Обикновено след О,до на4алото на новия цикъл гърдите ужасно ме болят и винаги е така.Този път леко ме наболяваха няколко дни преди О и след О спряха.Сега изоб6то не ме болят,а това никога досега не ми се е слу4вало.Ина4е на 21-вия ден и цервикалната слуз и 6ийката на матката бяха като по у4ебник,затова мисля 4е О е била на 21-вия ден(при 35-дневен цикъл).Няма зна4ение,важното е да е имало О,и спукан фоликул,за6тото последните месеци правя кисти всеки месец и ве4е не знам.Опити,опити,надежди,и вси4ко на вятъра.От 2 години искаме детенце,но как да стане като или лекуват(свиват) кистите с противоза4атъ4ни,или в момента в който ги спра,пак запо4ват кистите, и как 6те стане-не знам.Малко съм се от4аяла днес,но стра6но ти благодаря за отзив4ивостта.Аз се прибирам в БГ 4ак през ноември,и тогава 6те отида на лекар,така 4е ми е от стра6на полза да ме 'следи6' от време на време,за6тото друга алтернатива в момента нямам.Стискай ми палци,имах толкова хубаво пред4увствие този месец,но с тези 'неболя6ти гърди'-едва ли.Все пак се надявам.
Вси4ко хубаво ти желая.