Здравейте моми4ета.Аз съм нова и досега не съм писала,но редовно 4ета темите във форумите,и се надявам някой да хвърли един поглед и на моята графика.Живея в 4ужбина и в момента нямам възможност да отида на лекар и се надявам да ми дадете някой друг съвет.След овулацията ми имах кафеникаво кървенв около 14 дни,което се оказа 4е е от голяма киста (поредната).Направиха ми пункция,но кървенето продължи.Трябва6е да ми дойде на 13,и на 13 кървенето от кафеникаво премина в розовеникаво,наподобява6то цикъл,но много по-слабо.Освен това БТ след овулацията е около и над 37,и така досега ве4е 3 седмици.Преди пункцията ми правиха тест за бременност в болницата,но уринен,и мисля 4е бе6е твърде рано за да от4ете не6то,и бе6е -.Но сега тази температура...и по4нах да се надявам.Моля ви погледнете и кажете,мислите ли 4е има някакъв 6анс да съм бременна?По принцип съм с 35 дневен цикъл,и нямам никакви симптоми освен температурата.А и я меря около 10,може ли за това да е висока?Моля ви дайте ми съвет.Желая на жси4ки успех от все сърце.