Денис, здравей и от мен.Бях на лекар днес и няма развитие на фоликулите т.е той не може да каже дали изобщо е имало ОВУ, защото започна да ме гледа на 14-ти ден.Според него скоро трябва да ми дойде.Имам един въпрос???Две години се лекувам , защото бях с много тънка лигавица.Това беше моят проблем.През това време не е ставало изобщо въпрос за ОВУ.Даже декември месец забременях спонтанно, защото успяхме да уголемим лигавицата.За съжаление след един месец направих спонтанен аборт и на 27.04 ми беше първият изтински цикъл след аборта, който продължи 20 дена.По принцип съм д редовен цикъл 27-29 дена, но никога не съм се интересувала от ОВУ.Мисля, че този месец съм имала ОВУ , но около 12-13 ден.Но не съм сигурна.Прегледа ми беше на 14-ден и може би предишния ден се е спукал фоликул.На 14-тия ден освен БТ ми се увеличи и ТТ/до 14-ти ден - 36.4 , след това до сега 37.1/Освен това съм на 40 години и имам много повод да се шашкам.Моля те погледни ми пак графиката.Е ли е възможно все пак да е имало ОВУ, според теб и кога????Извинявай за дългата тирада, но днес много се разтроих, зашото на мойта възраст нямам никакво време и всеки месец се надявам.МНОГО ти благодаря за търпението.