Chantal, съжалявам мила, че искаш, а нямаш възможност да направиш каквото трябва, и не откриваш добри лекари.
От казаното - мисля, че никой от лекарите при които си ходила не си е свършил работата. Вярно е, че ако е висок ФСХ,причината може да е изчерпан яйч.резерв, но това е само една причина, и ако не е потвърдена и от други изследвания не мисля, че трябва да се приеме като сериозна.
За ЩЖ също - с преглед само, диагноза не се поставя или отхвърля.Според мен и това е несериозно.
Ако имаш проблем с ЩЖ- това неминуемо се отразява на О.-просто нямаш О.И ако е така - пък неминуемо се получава хормонален дисбаланс.
Според мен не се ядосвай излишно, може да има проблем, но той да е по-малък.Премахне ли се нещата ще се оправят.
Моето мнение е ,когато си дойдете в БГ да направите спермограма,проходимост на тръбите и стимулация с инсеминация.Ако трябва няколко,знаеме че от първият път по-рядко става.
Ако можеш сега си пусни някои изследвания,но преди това попитай /нас за всеки случай/за деня от МЦ и условията на изследване.
Успех и не се отчайвай, хубавото предстои