seasmilebg, дано да е станало. Харесва ми графиката ти, де да можеше и моята да е такава. ДАНО ДА УСПЕЕШ ТОЗИ МЕСЕЦ и да се похвалиш.
Гоги, ако знаеш колко ме зарадваха думите ти! Много топли думи, благодаря!
От дълго време се боря графиката ми да стане такава - почнах да меря БТ преди повече от година, в началото поради липсата на опит и незнание от моя страна, се получаваха доста странни графики. После се научих да меря точно в определен час, с живачен, а не с електронен термометър, да не ставам преди това, да не мърдам много-много, все малки подоробности, но важни и оказват влияние върху БТ. После си правих изследвания и се оказа, че на пръв поглед прогестеронът ми е в норма, но все пак е в долната граница, т.е. нисък, на което се дължаха и по-ниските ми температури след Ову, а оттам и вероятните последици, че дори и да заченеш, заради ниския прогестерон ембрионът не може да се имплантира успешно. Пробвах 2-3 месеца без никакви намеси, да се оправи от самосебе си, но БТ след Ову продължаваше да се движи в интервала 36.8-36.9, мно-о-го рядко 37, и да пада рязко. Така в края на лятото лекарката ми ми изписа Дуфастон. Пих го 3 месеца, после 1 месец си дадох почивка и от декември почнах целенасочено да пия билки, витамини, да ям много риба, черен дроб и цитрусови плодове. И графиките се оправиха! Тази ми е третата графика, откакто меря въобще, която е както трябва и говори, че прогестеронът е висок (изключвам графиките от септември, октомври и ноември, когато БТ ставаше достатъчно висока заради Дуфастона. Тези месеци не ги броя, защото прогестеронът се завишаваше по изкуствен начин)
...И така, това е моята история с графиките - бавно, но сигурно ги подобрявам
, надявам се в най-скоро време някоя от тях да приключи със заветните 2 чертички
Искам да подчертая, че през цялото време, от началото досега, изключително много ми помогна
Денис, както в тълкуването на графиките, така и с практически съвети за прогестерона, за храните, и със силната си морална подкрепа, че нещата ще се оправят, ...абе въобще с всичко, от което всички в този форум се нуждаем: надежда, постоянство и оптимизъм. Денис,
Така че, Гоги, бори се, не се отказвай! Ако в момента не харесваш графиката си, знай, че има много начини, по които можеш да й въздействаш, и хем ти да се чувстваш по -здрава, хем да увеличиш шансовете си за бебе.