Здравей, Денис! Дълго време чета съветите ти към другите момичета, но не исках да те притеснявам. Е, не мога да се въздържа и ще те помоля да погледнеш и моите графики и да кажеш какво мислиш. Ще ти бъда много благодарна. Момичета, ще се радвам и вие да помогнете.
Здравей
!
26/12/2006 - О според мен е била на 15/16 ден от МЦ - за сега графиката е добре.
23/11/2006- О. е малко късна, на 22 ден от МЦ и май има малко недостиг на прогестерон /може да е от късната О./
28/10/2006 - ако е имало О. тя може да е била на 17/18 ден от МЦ/според мен/.ЛФ е доста къса - 8 дена само.
Нормално е средно около 14 /от 11 до 16 ден, но 11-12 дена си е къса ЛФ и подлежи на терапия/
Зацапването в края на МЦ говори за недостиг на прогестерон/както и късата ЛФ - т.е има проблем с ЖТ/
02/10/2006- не е сигурно дали е имало О/на 15/16 ден от МЦ/.Ако е имало, то нивата на прогестерон са доста ниски.
01/09/2006 - тази графика е по-добре.Според мен О. е била на 17/18 ден от МЦ. 13 дена ЛФ е добре,долу-горе.
От това, което се вижда от графиките ти мога да кажа че има проблем с ЛФ /Дефект в ЛФ/ Трябва да се консултираш с лекар.
Поправимо е , може да се коригира, затова не се притеснявай.
Колкото по-рано потърсиш лекарска помощ, толкова по-добре.
Ако е нисък прогестерона - това оказва влияние на лигавицата на матката /тя не е добре подготвена за имплантацията/ освен това той 'храни ' ембриона.
Успех от мен и дано скоро да се похвалиш с добра новина.
Сподели после с нас, какво е казал лекарят ти, моля