Denis, добро утро. Последни новини: БТ тази сутрин = 36.8, правих тест - пак отрицателен. Гърдите спряха да ме болят. Изключвам възможността при тези дадености да съм бременна, така че основният извод е: всеки момент ще ми дойде.
...Малко (да не кажа много) ми е криво, но...това е положението. Освен да си пожелаем повече търпение и повече любов , друго не виждам какво. Весело празнуване на новогодишната нощ! И благодаря ти, че през тези 2-3 дни беше мислено до мен.
Много съжалявам. Така силно се надявах да е станало...
Не се ядосвай, хубавото предстои. За пореден път ни се доказва, че не става когато искаме - а когато е писано.
Толкава ти беше хубава графиката - това сега е най-важното.
Ще стане - сигурна съм, просто имай нужното търпение.Колкото и да ти е криво и болно сега - случи ли се чудото- всички мъки се забравят. Бъди силна / не че не си
/.
Нов цикъл, Нова година - нов късмет. От сърце ти желая много скоро да се случи чудото - обещала си да крещиш с все сила.
Сийс графиката ти беше много хубава - това говори за много добра функция на ЖТ- така че и това е някакво постижение при теб - бъди радостна и на това. И ако това може да ти помогне - мисли винаги че шанса да се забременее всеки месец е 30-35%, ако няма проблеми, така че е нормално да се почака понякога и повечко.