0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Какво ще кажете за графиката ми до тук Мерси предварително.
Цитат на: magdalina_black в Декември 13, 2006, 16:58:24 pmКакво ще кажете за графиката ми до тук Мерси предварително. Според мен е имало овулация /на 15 ден от МЦ/.Но ми се струва, че прогестерона е малко нисък.Ако Бт се задържи до 36.9 и нагоре - е добре.Но ако падне под 36.9 не е много добре и ще говори за нисък прогестерон / а това пък за проблем с ЛФ/Прогестерона е нужен за изхранване на ембриона и поддържане на ендометриума.Дано да се повиши БТ и дано да е станало ПП. Може да си пуснеш прогестерон на 7 ден след О. /това е 22 ден при теб - вчера, но може и днес/.
Кажете ми кога да си отбележа овулацията? Когато БТ е била 36,2 или 36,4 Секси, хубава ти е графиката желая ти успех!
Погледнете и моята никак двуфазна графика, а ужас имаше кекс4е то4но ве4ерта на 8 срещу 9 декември. Не се надявам на нищо само на ову. Но тъкмо пи по спадна БТ и се задържаше до към 36 и 9 и пак се вдигна
Денис, можеш ли да погледнеш графиката ми? Отново имам колебания относно датата на овулацията , а и този месец нещо не сме във форма и правихме кекс само на 15 ден от цикъла. Дали мога да се надявам на нещо?
Цитат на: Chinni в Декември 14, 2006, 13:11:42 pmДенис, можеш ли да погледнеш графиката ми? Отново имам колебания относно датата на овулацията , а и този месец нещо не сме във форма и правихме кекс само на 15 ден от цикъла. Дали мога да се надявам на нещо?Според мен О може и на 15 ден да е била /зависи от това, колко ще се покачи БТ през ЛФ/Но не е била на 11, по скоро /ако бъркам/на 12 ден от МЦ - но ми се струва рано за О.Погледнах и графиката от миналият МЦ - според мен О е била на 14 ден / не на 12 както е според ФФ/. При теб БТ се покачва стъпаловидно и доста 'особено' - прави тестове за по-добро засичане на О.
Денис, виж и моята графика, ако не те затруднява. Ето че днес вече имам двуфазност, но се чудя на кой ден да си отбележа овулацията Секси, орално е мерена температурата, затова е ниска.
Момичета,искам да ви питам дали безсънието влияе на БТ.вчера ми беше 36.60,а днес 37.10,снощи не спах добре.днес ми е 8 ден от цикъла,може ли вече да е имало О?благодаря ви