Денис да си призная за нищо такова не се сещам да е споменавал, единственото, което си спомням беше, че с яйчниците ми всичко е наред и ми направи три снимки на матката и ми ги даде, а и каза че в близката една седмица да не очаквам М, знаеш ли май отново не попаднах на добър лекар
Не съм много сигурна дали е имало О.
Преди това покачване ми се струваше, че има киста/или кистички/ - но лекарят ти каза че всичко е наред и това ме обърква/ все пак той е този дето вижда какво става- докато аз 'гадая' по графика/
Графиката ти прави едно постепенно покачване от 17 до 28 ден, а и БТ е доста висока - това е което ме притеснява.
Може и да е имало О. /ако беше видял няколко фоликула, това би обяснило графиката и макар и така, пак има вероятност да е имало О. /
При сегашното положение и вида на графиката - съжалявам, но повече ми прилича на ЛУФСиндром/ лутеинизация на неруптурирал фоликул - много висока БТ и стъпаловидно покачване - ако започне и стъпаловидно да се понижава, май ще е това/.
Това е което се вижда до тук от графиката - за по-сигурно трябват още няколко дена.
Ако БТ от тук нататък се задържи хоризонтална и все така висока, въпреки, че преди това прави такива скокове/ - а те може да са и от друго, напр. настинка и т.н./- всичко е наред, може дори да е станало чудото. Стискам палци за това