точно когато ми беше 37,6,но пък чудното което беше,че реших да си измеря и телесната да се уверя дали БТ е повишена от настинката,а тя беше нормална около 36.6 не сме се обърнали още към по специализирани клиники,защото както вече писах свекървата работи в областта на гинекологията и разчитах,че би могла да прецени нещата и би ни насочила към някой,дори напротив тя винаги ни е казвала,че ни няма нищо.дори ни заведе при билкарка,понеже тя е забременяла по този начин.може и заради билките нещо графиката ми да е объркваща.ох,незнам все си викаш другия месец ще стане.....а то минаха комай 3 години
Остави свекървата и отиди на специалист. Те дори и да не са с нужното образование /медицинско/все много знаят.
3 години са доста дълъг период, незная на колко години си, но това време в очакване би ти се отразило зле на психиката. И да ти няма нищо - от напрежението ще го получиш.
Направи си пакета от изследвания, които са необходими и които всяка една от нас е направила и отиди на специалист по репродуктивна медицина.
Може да нямаш сериозен проблем, но да допуснем че има - защо трябва да стоиш и да чакаш повече. Извинявай че съм малко рязка, но го правя за да ти помогна.
Свекървати е казала да действате след като БТ се повиши - МНОГО ГРЕШНО.
Тогава Овулацията е вече минала и шансовете за зачеване са 0%.
БТ се повишава под влияние на прогестерона, който се отделя
след овулация.