Здравейте, момичета..
Днес бях при док. да й занеса резултатите от изследванията..Каза ми, че нивото на естрогена ми било малко под долната граница и на практика това било причината да не става бебче за момента..Изписа ми JASMIN - някакви модернизирани противозачатъчни и ми каза да ги пия 6 месеца за да се възстанови по-бързо лигавицата на матката (защото ми е тънка)..Това щяло да помогне на яйчниците ми да `заспят` и да не овулирам за да се възстанови лигавицата..Много ми домъчня, ядосах се грабнах си рецептата и си излязох..Незнам какво да правя..Моля ви за мнение - оттук накъде
Десс, за лигавицата е ясно че тънка, но какво става с яйчниците- какво каза лекарката за това - има ли растящ фоликул и въобще има ли О.?
ПП Дуфастона, не е да ти се увеличи дебелината на лигавицата, а да се спре надебеляването и /най-просто казано/ и да стане 'разрехавяване'/не се сещам за друго определение в момента/.
ППП. Консултирай се и с други специалисти.
Денис, нищо не ми каза оная `докторка` за яйчниците, каза само, че единия бил уголемен..Днес ходих при моя доктор, за който си мислех, че е в отпуска..Ходих при него на 18 и 19 юли..Тогава ми намери гъбички, изписа ми лекарства и душ за промивки и ми каза след месец пак да отида да ме види..Отидох днес (точно след месец), прегледа ме - гъбичките ги няма, секрета ми е идеален, яйчника ми НЕ Е уголемен и има само следи от охлузването при раждането..Всичко вътре е наред..Прегледа изследванията и каза, че естрадиола си е в нормата, вярно , че е близо до долната граница, но е в нормата, както и съотношението между LH и FSH..Иска на 21-22 ден от цикъла да ми пусне изследване и за прогестерона, и да му занеса и графиките от последните 3 месеца..Незнам вече на какво да вярвам, миличка
..Ако е писано - ще се получи..