0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: nataly_kirova в Юли 29, 2006, 10:15:10 amЦитат на: klaudiq в Юли 29, 2006, 08:11:58 amЗдравейте момичета. Какво ще кажете за моята графика?Има ли някаква надежда че температурата ми се вижда много ниска?Клаудия, разреши си от профила, графиките ти да бъдат видими от други потребители. Така не мога да я отворя. извинявам се мисля че вече трябва да се виждат
Цитат на: klaudiq в Юли 29, 2006, 08:11:58 amЗдравейте момичета. Какво ще кажете за моята графика?Има ли някаква надежда че температурата ми се вижда много ниска?Клаудия, разреши си от профила, графиките ти да бъдат видими от други потребители. Така не мога да я отворя.
Здравейте момичета. Какво ще кажете за моята графика?Има ли някаква надежда че температурата ми се вижда много ниска?
Разгледай графиките на бременните момичета. Ще видиш, че има и варианти, в които температурата се вдига над 37 градуса една след 25-27 ден. Мисля, че има шанс
Момичета, здравейте. Имам един въпрос, на който не мога да си отговоря. :dontknow:Прочетох много информация, но не ми е ясно. Задължително ли е температурата ти да се покачи над 37 при ову. А при бременност как стоят нещата. Моля Ви за отговор и по-обстойна информация. Благодаря Ви и успех на всички
Момичета каде изчезна Денис????Че вече много ми липсва!!!