Здравейте момичета! Здравей и ти Денис!
Отдавна не съм те безпокоила с моята графика, но понеже още не ми е дошло, та ще може ли да я видиш и да кажеш нещо за нея. Заковала се е на 37 и не мърда нито на десета. Цикълът ми е от 30 до 32 дни. Меря ректално с живачен термометър в 7 часа по 10 минути, че и повече. Правих 3 теста, но отрицателни. (единият нямаше има, другият Клиър тест, а третият някякъв немски - Синя линия) Препоръчай ми някой тест, който да е по-чувствителен, че мен май... не ме ловят тестове. Тук не правят кръвни, а сега нямам време да отида в друг град. Имам изпит в петък. Но имам рожден ден в неделя на 16.07. та ми се ще да знам до тогава дали имам подарък от съдбата (и мъжът ми) Извинявай за дългият пост.
Благодаря за предварителната информация - това много ме улеснява.
Според мен: Овулацията може да е била на 28/29 ден от МЦ. Не съм много сигурна за деня , защото имаш едно покачване на БТ от 23 до 30 ден на МЦ и там от 25 до 28 ден на МЦ имаш един спад на БТ -точно там става нещо.
Аз залагам на 28/29 ден от МЦ -това е след този спад, защото според мен О е при малко по-висока Бт, но то си е Божа работа - може и да бъркам и О да е била малко по-рано. Щеше да е добре да има тестове за О.??!!
Както и да е - мисля че е имало О., което е по-важно. БТ след това е добре/след О/.
Предполагаемата М трябва да е на 42,43 ден от МЦ.
Много рано си започнала с тестовете за Бременност.Опитай след 43 ден от МЦ, въпреки че и тогава може да е още рано.
Пожелавам ти за рожденният си ден да получиш най-хубавият подарък на земята.