Денис, мерси пак. Ми тестове съм правила преди време, но не си хванах ову. Тъй като от 1.5 години имам сума изчертани графики, всички категорично двуфазни, а на множество ФМ това също е доказано - обяснявам си че с тестове не се получи при мен защото непрекъснато се наливам с течности. Иначе кръвни тестове на ЛХ преди ову са си с овулаторни ст-сти.
А за усещането на овулацията - ами мисля, че е индивидуално. При мен поне съм абсолютно сигурна. Ако си правила инсеминация знаеш, как всеки ден ти гледат фоликула (че и по два пъти се е случвало) - така че с точност от няколко часа знам с положителност кога е била овулацията. Точно в тези часове усещам как се пука определено. Много характерна болка за около час и половина. И то не защото знам кога да усещам, ами първо усещам, после тичам при Док и заедно установяваме, че се е пукнал.
Та и този месец на 12-тия ден беше същото, но може би е било малко преждевременно или знам ли и аз пукането, с натиска от прегледа.
Денис, и други момичета споделят, че усещат - специално като сме обсъждали инсеминации.
П.С. Денис, предната графика, която си гледала, е в месец с инсеминация, така че овулацията е точно както съм я отбелязала. Иначе имам и доста месеци с "по-чиста" графика, но май във ФФ могат да се показват само 2 цикъла