А ти сигурна ли си?
сигурна съм. имала съм две бременности, освен това съм чела прекалено много по темата.
виж се какво си написала, цитирам:
1. "Възможно ли е теста да не отчете бременост 7 дена след закъснението? Само да ти кажа да се пазиш.Тестовете не отчитат до 20-ят ден"
статистиките показват, че в над 95% от случаите, уринарните тестове отчитат бременност при закъснение от 7 дни, какво остава за закъснение от 20 ДНИ! та 20 дни закъснение прави 7-ма гестационна седмица!
2. "А да не си помислила да отидеш на гинекологичен преглед"
що за бабина деветина? чула си ти, че ако те тушират, може да направят нещо на плода, дето още даже го няма....
3. "За ултразвук могат да ти кажат със сигурност дали си бременна между 4 и 6та седмица след забременяването."
Още 3 седмици след забременяването (оплождането сигурно имаш предвид) могат да ти кажат дали си бременна, ако имат добър вагинален УЗ. А ШЕСТ седмици след забременяването вече се виждат и сърдечни пулсации даже!
това, че на тебе някоя приятелка ти казала нещо, не е достоверно. дори и да е вярно, пак си остава единичен случай.
тук говорим за статистика....
ти си прекалено категорична в становищата си за жена, която знае толкова малко...