Здравейте момичета!
След дълго отсъствие от моя страна ето ме отново на линия. Само за да ви припомня моята история накаратко, ще ви кажа че съм с отстранен десен яйчник и тръба. При първите ми посещения във вашият форум, все още не бях правила много от изследванията, но в момента имам повече инфо за моето състояние. Всъщност се опитваме да си направим бебче с моят съпруг от повече от 9 месеца, след отстраняването на яйчника.
В началото си мислех че проблема е изцяло в мен, но установихме след няколко спермограми че качеството на сперма е лошо и даже му правиха операция за варикоцеле - декември 2005. В началото на март ще си направи нова контролна спермограма, за да видим дали има ефект от операцията. Междувременно с левият ми яйчник всичко е наред, правих си цветна снимка и тръбата ми е проходима. Хормоналните изследвания са ми добре, само 4е прогестерона ми е малко нисък. В момента си меря базалната температура, за да видя дали с овуто всичко е наред.
Аз си мисля, че нямам овулация. Може би е още рано да се каже, но моля ви ако графиката ми е видима за вас, да ми кажете какво мислите за нея?!
С благодарност, Зита!