Денис, много съм объркана. Сутринта, като видях 37.3, така се ошашавих, че място не можех да си намеря...Значи няма начин да е от одеалото...2 неща ме тревожат: че вече си правих тест, достатъчно време след Ову, за да почне да се произвежда хормона на бре-стта, и беше -. И другото, че ужасно ме свива в слабините, все едно всеки момент ще ми дойде. За болна - не съм, даже много добре се чувствам.
...Толкова много досега съм искала двете чертички, и толкова пъти тестовете са били отрицателни, че сега направо нямам сили да си направя още един тест, било и кръвен, и пак да видя отриц. резултат. А и още не ми е закъсняло - според овул.календар трябва да ми дойде днес, но като се има предвид, че Ову беше на 15я ден, значи тр. да ми дойде утре, дори вдругиден. Колкото и да ми е трудно, някак трябва да удържа днес и утре - или ще ми дойде, или не. Ако не ми дойде, поне имам шанс чертичките да са 2.
Денис, така ще направим - чакам и утре, и ако не ми дойде (моля се
), тогава правя теста. МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ за подкрепата и спокойствието, което ми вдъхваш! Прегъщам те!