Ако е имало О., но БТ си остане 37 или най-много 37.1,(чисто хипотетично) това какво би могло да значи недостиг на нещо или недобро ЖТ... питам, защото други месеци когато БТ през 2-та Фаза е били по-висока ми биеха алое инж.
Ако имаш време и желание ми отговори. Знам, че всичко ще е в сферата на догатките, но така ориентировъчно.
Не знам как продължаваш да отговаряш на всички, но ти благодаря, че го правиш
Много се извинявам, пропуснала съм го...
За този МЦ е още рано да се каже, защото има време да се пакачи още БТ.
Ако имаш възможност направи изследване на прогестерона /7 ден след О./
Нищо че не е доказана на УЗ, от графиката ти се вижда добре кой ден може би е била.
Защото може нещо да се е случико през първата фаза и затова БТ там е по-висока /стояла си повече на слънце, настинала си и т.н/
Хубаво е да пиеш Герикапс или Геритамин-Нео, на Актавис(или едното или другото), както и Вит.Е - постоянно - действат добре на ЖТ, ЕМК,Лицетин и тн има много неща...не е само алоето.
Добре е да направиш една фоликулометрия ,като същият месец мериш редовно БТ , а ако можеш да си пуснеш и хормони - това е най доброто за да се разбере дали се образува Граафов фолукул, дали има О. и как се развива ЖТ /прогестерон на 7 ден след О/
Иначе само гадаем. Ако прогестерона е добре при 37.0 -напразно се тревожиш? Но ако е нисък, може да се направи нещо.Но преди това трябва да се разбере как стоят нещата.
Още веднъж се извинявам и ти пожелавам скоро да се похвалиш с най-добрата новина