Сладури!
Евро, аз съм си много спокойна бе, жена
Но това, че съм бременна, не значи, че трябва да забравя през какво съм минала и какво им е на всички, на които им се налага да слушат такива простотии. Ако ще и 10 деца да родя, аз си оставам жена със стерилитет и това няма да се промени, нито ще се промени отношението ми към нетактични и необмислени изказвания
Не мога да разбера защо трябва да извиняваме нечия нетактичност или грубост, само защото по принцип го харесваме и го смятаме за добър човек. Ми то от такива постъпки си проличава човека, дето се вика. Защо да е от мухата слон? На вас приятно ли ви е все на нас да се разчита да осиновяваме изоставените деца? Та как веднъж не приканиха някое семейство със собствено дете да осинови? Аааа, да, сетих се, ми то такова семейство няма нужда от деца бе, ние само имаме...А защо не приканят доста големия брой бизнесмени в БГ да си осиновят деца, поне и възможности имат. Или да си дарят част от парите, които харчат по курорти и казина...Ама на тях никой нищо не казва, нито ги приканва. Но ние, бездетните, понеже така и така искаме, дайте да осиновим, ама ние, нали, не другите...те не щат, пък и не са длъжни, дето се вика...
На мен ми писна, честно. Защото една такава глупост като я изръси някой известен и уважаван човек, я подемат всички масово като рефрен и край...После що обществото така реагирало на нас? Ми какво се чудите. Според мен, известните хора трябва добре да си мерят приказките, защото са достатъчно наясно, че са в състояние да формират общественото мнение или поне да му влияят. Това е голяма отговорност и ако не можеш да прецениш как да се изказваш, по-добре си мълчи или се изказвай по-неутрално, без да навлизаш в такива дълбини.
И пак да повторя - спокойна съм си. Стига ми се е натяквало на всеки пост по емоционални теми, че съм бременна, знам го добре. Не е нужно да се досажда на хората с тази информация