Отдавна се отказах да давам акъл на който и да било. Девойката с шкембето е извадила огромен късмет. Ако беше направило пристъп щеше да се замисли дали да го тъпче с всевъзможни боклуци. Преди години бабите ни не са знаели що е алергия. Не е била толкова напред химията и боклуците които ядем. Нещата са били много различни. Тогава са си позволявали подобни волности и все пак се съмнявам, че са яли под годинка шкембе чорба
Сега с тези химии на всякъде и във всичко аз не бих си позволила. А пък по принцип черва, шкембе, дробове и подобни никога не бих сложила в устата си
Не знам що за зор е това, за къде се бърза, кои ги гони?
Що за геройство е направило бебе под годинка дъвчещо разни карантии и всевъзможни боклуци.
jasmin_veni съжалявам, но аз съм си такава. Горенаписаното ще си и го кажа там пред всички. Бих я поканила да му даде и още по голями боклуци, така ако детето и не се изрине ще е още по голямия герой на мама
Време е някои хора да разберат, че става въпрос за децата и, за здравето на децата им и правилното хранене е основното нещо от което зависи това. Не могат да ги тъпчат постоянно с бисквити, шоколади, консерви, пастет, зрънчо,сокове, близалки, бонбонки и напитки. Пазара е залят с тях, но това не трябва да е основната им храна. Ама те от 5 месечни смучат зрънчо и пият ВВВ.
Ама как да не се ядосва човек и после коликите му се върнаха, тука се изрина, снощи рева, що ли...Сигурно е урочасано горкото, айде на баячка
Ще пробвам минерална вода с лед и лимон, обаче не газирана, не мога да пия газирано. И един Аулин, вчера аптекарката се смили над мен
Вчера бяхме в Била и един татко ме уби. Беше сложил две бебета на 2-3 месеца в седалките им за кола и направо с тях в голямите колички на супермаркета. Ама беше сам и поне не се събираха двете в една количка, буташе две колички. Само се чудя къде ще сложи покупките, като така количките бяха запълнени
Поне аз искам близнаци и винаги съм искала, се сложих на негово място с Моника до мен и като че ли ми секна ентусиазма
. Почнах да си мисля, че пак искам 3 деца ама едно по едно
Дай боже повече такива смели татковци, който се справят и помагат на съпругите си
Моят примерно все е нервен и бърза, и все гледа да се измъкне да не пазарува особено ако е с детето. Обикновенно трябва да хвана тефала или точилката та да вземе детето и да отиде на пазар