0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ели, чакай да се гмурна и под твоите вирусчета, пък после дано се наложи да ми пратиш теста!!!  :bubblebath: :bighug: И аз съм се заредила с един стек този месец, но нали казват, че било на хубаво някой друг да ти даде тест... :lol:

*
Добро утро! :D
Днес отново сте поспаланки, май :wink:
Хайде на здравословна закуска :D

Лек и спорен ден!
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*
Добро утро и от мен.
Пете много мерси за здравословната закуска. Нареждам се на масата.
Хубав ден ви пожелавам момичета. Ръсвам ви с вирусчета и изчезвам на работа  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Ехааа, супер закуска.Сядам и аз на масата.:balk_602:

Добро утро, муцунки !

Пете, пак първа със закуската-страхотна както винаги :)
Туци, взимам вирусчета-профилактично :)

Цунки на всички и хубав ден :)

*
Добро утро ,момичета .
Петето е както винаги раннобудна и ние сложила закуската -благодаря ти за което .
Целувам ви всички и лек ден .
И от мен малко  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добро утро милички, Петенце благодаря ти за здравословната закуска  :)
Успех на всички стискам ви много палчета и ви пожелавам лек и спорен ден и много целувки от мен  :D
*
Добро утро муцки :)

Пете, закуската е идеална!! Нареждам се веднага и аз :)
До преди малко с моя мъж денсихме из нас, тая новата игра за Х- бокса дето я взехме вече я сънуваааам!! ( http://www.youtube.com/watch?v=OAwx-BfAQKk&feature=related) Ама такова танцуване пада - няма да има смисъл да се записвам на фитнес скоро време...
ОТ мен много целувки и стиснати палци!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Аз отивам да поспя, че утре съм рано-рано на работа!
Лек ден на всички!

*
Добро утро и от мен :hello:
Както винаги сте мноого ранобудни.
Пете, мерси за здравословната закуска - имам нужда от такава.
Топвам се във вирусчетата на туци и фовери.  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:
Моят ловен сезон май привърши, ама аз за всеки случай да се топна. Дано   :eggsperm:

Лек ден на всички - и очаквам много ++++  и от вас.Стискам ви палчета :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 09:39:39 am от ivanita »

Здравейте, банда - ловна дружинке! За мен ловния сезон започва. Заставам под вирусите и се надявам на трайна зараза.
Успешен ден.

*
На 11 ноември православните християни почитат Св. великомъченик Мина - воин, покровител на семейството, сираците и бездомните, пазител на пътуващите на дълъг път, воините и лечителите.

Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здравето на децата си, за радост и благополучие в дома.

На днешния ден, на който се почитат и светците Виктор и Викентий, празнуват всички с имена Виктор, Виктория,
Честит празник момичета и Честит имен ден на всички празнуващи !!!
Привет и от мен,момичета!
Аз само да ви споделя днес какви ги свърших-ходих на ендокринолог и се оказа,че щитовидната ми жлеза е увеличена.
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи.
Целувам ви!
[/url]
*
Добро утро щъркелчета! :D
Нещо не сте много активни в последно време! :?
Дано поне да ловувате успешно :wink:
Хайде на кафенце и закуска - Заповядайте:

Лек и спорен петък от мен! Ииии за всички ви -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: Дано се заразите :D
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Аз попривърших с ремонта и ето ме при първа възможност веднага се присъединявам на трапезата и вирусите.
Петя благодаря ти.
Желая лек и спокоен ден на всички.
  <br />
*
Добро утро и от мен.
Пете закуската е много хубава. Сядам веднага да си хапна.
Аз преди малко пристигнах на работа. Ако знаете как не ми се работи. амо си прелиствам списъка със задачите и се чудя от къде да почна :D
Хайде да ви пожелая хубав петък на всички.

Добро утро и от мен! На мен ми е петъчно и не особено работно. Заставам под вирусите и дано се заразя този път. Весел ден и положителни резултати на очакващите.

*
Добро утро мадамки, Петенце с тая закуска мххх направооо й се нахвърлям.
Лек петъчен ден на всички и на мен не ми се работи, ама няма как  :D
*
Добро утро и от мен  :kiss:
Пете, мерси за закуската- отново. Май ти си дежурната готвачка тази седмица :balk_81:
Няма кой да те отмени.
Желая ви лек петък на всички, и лека работа, защото на мен хич, ама хич не ми се работи и деня ще е мноооого дълъг. :balk_144:

П.П. Време е вече някой да се отчете с  :bfp1: - седмицата е към края си.

Здравейте и от мен
Пете,както винаги си се справила отлично със закуската.Аз първо си наливам кафе,че още не съм пила
П.П. Време е вече някой да се отчете с  :bfp1: - седмицата е към края си.
и аз така мисля :)
[/url]
*
Привет момичета!
Добре дошла на Рошка,и бързо прехвърляне в другата тема!  :welcome_1:
Аз не съм влизала от цяла седмица нямам нет у дома и сега се добрах до такъв в училището :?
Надявам се скоро да има още  :bfp:
за целта ето малко и от нас  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: