0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моникс, гмуркам се веднага под твоите сини вирусчета!!  :balk_183: :balk_183: :balk_183: Ако щат и да ме "хванат" още по-добре!! Наистина празно тук, къде сте щъркеланки?? Аз съм на работа, но по някое време ще трябва да си "поскъся" работния ден и да пътувам до Денвър. Хич не ми се пътува в този сняг навън, не е спирало да вали от няколко дена... Целувки от мен и приятен уикенд!  :balk_177:

*
Добро утро поспаланки! :D
Заповядайте на закуска:

чаках си аз някой да я сервира, ама Не! Спите ли спите! :D
Галеее, блазе ти мила за снега! :D А тук е такава жега и много вируси върлуват! :oops: Искам малко сняг, че да ги убие :D :D :D
Лек и спорен съботен ден!
Хайде и за късмет -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Здравейте и от мен

Гале, какъв сняг при теб има, а ние тука изпукваме от жега..Петя е права..много вируси има ---доста неприятно.

За тези, които са на топличко, пожелавам да си направят деня много приятен с една разходка в някоя градина :)

Целувки и хубав ден

Добро утро и от мен!
Пете мерси за закуската.Леле колко си се постарала.
Много пусто тук.Дано се дължи на хубавото време и мързелувате някъде на вън.
А мен вече ме хванаха вирусите-жалко само,че не са бременелски,а от тези дето предвещават грип.
Пожелавам ви хубав слънчев ден!

*
Добър ден от мен.
Пете супер закуска. Аз ще се възползвам от нея на обяд :D
Момичета моля ви поръчвайте си сняг след 20.11, че иначе тогава не се виждам ако има сняг. Купила съм си обувки за сватбата, а не ботуши :D
Е вярно че е доста неприятно с тези вируси. Доста хора около мен са болни и ги държи вече по две-три седмици. Пазете се много.
Хайде аз ви оставям за сега, че имам още някой въпроси да доуточня за другата седмица.
Много прегръдки и целувки ви изпращам и разбира се една доза  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Малееее,какъв сън му дръпнах днес.Аз цяла седмица съм спала по 3-4 часа,но днес си ги наваксах ;)
Пете,веднага се нахвърлям на прекрасната маса,която си ни сервирала
Ииии,момичета,пазете се от вирусите
[/url]
*
Добро утро, щъркелчета! :D
Вчера въобще не сте били активни нещо :( Дано поне да си изкарвате страхотно :D
Хайде да ви поднеса кафето в леглото  :wink: :

Лек и приятен неделен ден!
И вируси от мен -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП: А за утре кой ще пуска темичка?  :wink:
*
Добро утро сладуранки - поспаланки  :P

Петенце, благодаря за закуската! Ще се възползвам веднага!
Ренка, вали тука бе, муци! От една седмица вали сняг, страхотен "спеч" е и направо не се седи навън!! Вчера дори отвориха и няколко писти..аз още не съм си купувала нови сноубордски гащи.. старите ми омаляха... не знам кога ще отида да покарам! Ще изчакам сигурно, да понатрупа още малко! Че да не ме боли д-то като падам на него! хихи
Сега ще се гмурна под вирусчетата на Петето, и да се надяваме, че други вируси няма да ме спохождат!!   :bubblebath:
На всички понастинали, стойте на топло, пийте чайчета  и оздравявайте бързо!
Приятен ден и прегръдки на всички! :hug2:

Добро утро, момичета !

Защуската е страхотна, нареждам се на масата.
Пожелавам лек и успешен ден на всички !

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен милички ..Страхотна закуска както винаги.. Аз малко се загубих тези дни ама имах много работа и малко притеснения.Сега всичко е наред и с радост ще следя как се движите :) Дано има много повече положителни тестчета другата седмица.А защо и не и днес- денят не е завършил все още :)
Пожелавам ви приятен ноемврийски ден и много щастливи мигове.
ПП:Пети честити ти хубави новини  :wink:
*
Добро утро сладурки, лелееееееее каква пустош само къде изчезнахте  :(
Пете, както винаги закуската е страхотна  :D
Притен неделен ден ви пожелавам и който има нужда от палци, да знае че стискаааааааааам
Петеее,как ни глезиш само :) Благодаря ти,мила
Мен вчера нещо ме стегна гърлото и носа ми се запуши,но дано не се задълбочава повече
Лек ден ви желая,момичета и приятна почивка.
п.п.Ако има някое скрито тестче,време е да се показва ;)
[/url]
*
момичета стискайте ми палци след няколко дни ще правя тест
за сега лелка няма
леко ми процапа на 12,11 когато беше датата на Ц
и на следващия ден
днес има нещо като течение съвсем леко без аромат  :D
Надявам се този път да имам с какво да ви се похваля  :D
Време  е за тест нали? Вие какво ще кажете?

И аз мисля че е време за тест с две чертъички БЖИ :))))))))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Подкрепям Маймунчето ни БЖИ стискам палцииии  :crossfingers: :crossfingers:
*
Аааа момичета ,не оставяйте темата пуста деее.... :D
Бжи :crossfingers: :bfp:
За всички ловуващи прегръдки и  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: