0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=VCUlC3l7PcQ

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp:

Renito_86 - 11.11  :crossfingers:
Ioly - ?        :crossfingers:
Skembelina - ?    :crossfingers:
TITKO - ?          :crossfingers:
Vitanova1981 - ?   :crossfingers:
Златен дъжд - 15-17.11  :crossfingers:

ЛОВУВАЩИ :00001754:

Fe  :goodluck:
Гальонди   :goodluck:
Goldfin.ch   :goodluck:
Lioni_R    :goodluck:
Snegina   :goodluck:
Zyza   :goodluck:
Melody01   :goodluck:
ivanita     :goodluck:
Tsvety_t    :goodluck:
krasi(ahiito)  :goodluck:
sofiabecheva   :goodluck:
roshka2311 :goodluck:

ВИДЕЛИ + ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Женя   :cheerleader: :babyflips:

Мили момичета надявам се темичката да е препълнем с много радостни новини .За първи път пускам темичка ,затова и за първи път ще ви наръся със вирусчета за късмет :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

П.П Много се извинявам ,че не успях по никакъв начин да сложа картинка в началото /нещо не ми се получи/
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 12:43:34 pm от petqst »
Добро утро милички !
Фови страхотна темичка  :D нека се напълни само с хубави новини  :bfp: :bfp:
Ренче,Мим  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:
и за всички останали стиснати палчета  :crossfingers: :crossfingers:
Хайде от мен ще е закуската

Успешна седмица милички!
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Вярвам!!!!
*
Добро утро ранобуднички и поспаланки :)

Фовче, благодаря за темичката! Много драго ми стана, като видях, че си я пуснала ти (да не се обидят другите бременелки!) Дано се напълни само с +++ тестчетааа:)
Бебешорке, ще ни разглезиш с тази закуска в леглото  :balk_5:
НА всички очакващи да видят  :bfp: много стиснати палчета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз сега ще "му ударя една баня" в шарените вирусчета, които сте пуснали!!  :bubblebath: :bubblebath: , че при нас започва лова след няколко дена!
Весел и усмихнат ден от мен  :flower:

*
добро утро момичета .
Мони ,мммммммзакуска в леглото ,балгодаря ти .
МНого стиснати  :crossfingers: :crossfingers: за Ренка ,и Мимето .
Гале ,ами аз я пуснах ,защото вчера Петето ми каза .
Лека седмица от мен и дано се изпълни с много ++++
А ето и малко сутрешни  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

П.П Петинка ,Благодаря ти !!!!
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 07:30:54 am от foveri »
*
Добро утро и от мен! :D
Фови, справила си се чудесно, мила! :wink: Благодаря!
Дано темичката да се изпълни с много положителни тестчета! :D
Бебешорче, благодарности за закусчицата! :wink: Страхотна е! :wink:
Лека и спорна седмица и от мен! :D
Дано не си пишем само ние, а по-вече щъркелчета да влизат! :wink:
Ето и от мен заряд  :D  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП: Фови, не намерих снимката, която ти си сложила и сложих друга! :wink:
Добро утро, момичета !
Минавам на бързо да хапна от хубавата закуска и да ви пожелая лек и успешен ден.А сега изчезнам, че рейса ми е след 15 минути, а дригу е след 1 час.Така е в нашия квартал.

*
Добро утро stork-boy!
Фовчи,браво за темата ,дано е много късметлийска и се напълни с  :bfp:
Бебешори,мерси за трапезата-сядам веднага :eat:
Успешна седмица на всички и вируси за старта на лова :crossfingers: :pleasantry:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Добро утро,дами!
Фовчи,справила си се чудесно с темичката,мила,благодарности за нея
Бебешори,благодаря и на теб за закуската,нареждам се веднага на масата
Рени,Мим,чакаме добри вести от вас тези дни
[/url]
*
Привет, момичета!

Много стиснати палчета на НЕчакащите тази седмица. Милички, искам всички до една да се отчетете с плюсчета ...

Фови, много ти утива да пускаш темичка и да ръсиш вирусчета, мерсиииии!

Прегръдки на всички и хубава седмица!
Малееее,колко е пусто ;)
Аз се върнах от доки,но така и не разбрахме дали е манаало ову или не.Каза ми само,че вижда по няколко фоликула в яйчниците и нито един доминантен :(
[/url]
Здравейте, момичета! След почти година четене на форума се престраших и аз да пиша. Правим опит за второ дете от половин година след мисед аборт в 10 г.с. За жалост - нищо, и съм малко отчаяна. От този месец реших да меря и б. температура, пък дано успеем. Успех на всички и лека седмица.

*
Здравейте и от мен. Аз късничко се включвам ама много работа :(
 Бебешорче, мерси за закуската - ще я хапна за следобяд обаче osi_9
Да ни е честита новата темичка! На всички ловуващи желая успешен лов  :00001754: :00001754: и мноого ++++

Успешна седмица на всички :goodluck:

Здравейте милички,

Много хубава темичка си имаме и тази седмица, бебоците са уникално сладки :)

Аз явно си чакам лелката по-рано, че днес Бт е покъртителна..Но стига съм ви занимавала с моите проблеми. Цункма ви и ви желая приятно начало на новата седмица

*
Здравейте милички, най-сетне и аз да се наредя в темичката на Фовито, страхотно си се справила миличка, хммм и близнета има  :D, нека се напълни с много хубави емоции и естествено дъжд от  :bfp: :bfp: :bfp:
Мимче, Рени много стискам палци милички  :crossfingers: :crossfingers:
Бебешорче страхна закуск в леглото си ни спретнала, нищо че е късно но ще се възползвам  :D
Аз днес де имах нет, де нямах на работа и постоянно стистемните ми човъркаха в компа и затова неможах да вляза, но се надявам да наваксам  :D
Много ви обичкам всички и много ви стискам палци, за кой каквото има нужда  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
roshka2311 добре дошла миличка в нашата темичка и се надявам скоро да ни зарадваш с хубави новини, ние сме тук, за да се подкрепяме
Лека вечер милички
*
Привет и от мен.
Да ни е честита новата темичка. Фовче страхотна тема си спретнала. Браво. Дано се напълни с много ++++ тестчета. Хайде че ноември съм го поръчала да е с много нови бременилки. :D
Бебешори, супер закуска. Аз я пропуснах, че трябваше днес да тръгна по-рано, че ходих до личната за медицинско, ама все пак да си те похваля :wink:
Рошка  :welcome_1:. Пожелавам ти бързо да се измиташ от темата. Не че тук ще ти е лошо. Аз още си седя тук, че много ми харесва. Пък и да ръся с вирусчета.
Рени, незнам дали това е истинското ти име. Ако е то честит имен ден. Поздравявам и всички останали които днес празнуват.
Леле много се улях. Хайде да ви поръся и с шарени вируси  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: и да ви оставя да не ви тормозя много :D

Здравейте мили шъркелчета.Не съм писала отдавно ,но нямаше как, сменяхме жилището и едно голямо местене настана.Днеска ми пуснаха нета,и бързам да честитя на две прекрасни дами хубавите новинки.Жении,Фовчеее толкова мн се радвам за вас милички,да имате приказно красиви и приятни бременности,без грам притеснения за каквото и да е било и здрави бебчета около термин  :D.
 На всички останали ,мн успех в ловуването и нека дъжд от ++++ вали непрестанноо  :D.
 Ето малко вирусчета и от нас ( но да знаете от мойте стават  дебели бебета иххихих ) :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: .
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро! :D
Днес май ми е ред да сервирам кафето и закуската. :wink: Заповядайте! :D

Маймунчее, добре си ни дошла, мила! Честит ви нов дом! Само хубави емоции да изживеете в него! :wink:
Хайде и сутришни вируси от мен -  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Лек и спорен вторник! :D
Ха добро утрооо :).
 Петенце благодаря ти мила и за пожеланията и за трапезката,колко е хубаво да станеш и да има кой да ти сервира мммммм  :D.
 Лек ден и от мен и разбира се още вирусчета,макар че и от снощи има дето не са употребени така чеее мятайте се дее (освен ако не ви е страх от дебели бебетаа хаххах) :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Добро утро и от мен!
Пете мерси за кафенцето и закуската-възползвам се веднага ,че цял ден ще съм на обучение и ще ми трябват силички  :D.
Момичета мен може да ме махнете от списъка на чакащите.Гадината пристигна рано рано сутринта,но другата седмица ме включете в ловуващите.
Продължавам да  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички останали.
Рени :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден на всички ви!

*
Добро утро и от мен.
Пете мерси за закуската. Сядам веднага да си хапна от нея.
Миме стискам много палци това да е последния месец, в който те навестяват неканени гости.
Рени и на теб стискам палци да се похвалиш с хубав резултат.
Мнки честит нов дом. Както се казва да си го ползвате със здраве :D
Хайде да ви пожелая хубав ден и да ви поръся   :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: